Csak szerintem sátánista Katy Perry - Dark Horse c. dala?
Szeretném leszögezni, hogy nem vagyok híve az összeesküvés-elméleteknek, de szerintem akkor is nagyon gyanús a dal magyarra fordított szövege:
"Tudtam, hogy
Hogy eljössz hozzám
És itt vagy
De jobban teszed, ha megfontolod választásod
Mert én, én bármire képes vagyok
Bármire és mindenre
Tégy Aphroditéddé
Tégy az egyetleneddé
Ne tégy ellenségeddé, ellenségeddé
Szóval varázslattal játszanál
Tudnod kéne, miért esel (szerelembe)
Baby, meg mered tenni?
Mert úgy esek neked, mint egy sötét ló
Készen állsz, készen egy
Tökéletes viharra, tökéletes viharra?
Mert ha egyszer az enyém leszel, enyém leszel
Nincs visszaút
Figyelj szavaimra
Ez a szerelem lebegésre fog késztetni
Mint egy madár
Mint egy madár ketrec nélkül
De földhözragadt
Ha úgy döntesz, elsétálsz, ne sétálj el
Már a tenyeredbe van írva
Igen vagy nem, semmi talán
Szóval csak légy biztos, mielőtt nekem adod mind
Nekem, mind, add nekem mind
Nincs visszaút."
Biztos, hogy tényleg a szerelemről énekel? Nem lehet, hogy ez csak afféle szimbólum? Olvassátok újra a szöveget úgy, mintha a Sátán mondaná az egyes embereknek! Ezek a sorok egy az egyben ráhúzhatóak az ördögre, és én ezt személy szerint elég ijesztőnek tartom.
Senkit nem akarok meggyőzni, nem célom az ijesztgetés, stb., és az is lehet, hogy ez csak szimpla belemagyarázás, de a szám klipjében is vannak elég érdekes dolgok (és nem ez az első amerikai sláger, amelyiknél sántít valami...). Nektek mi a véleményetek?
Teljes mértékben sátánista tartalom.
A klippben a híres Katy magát a sátánt jelképezi.
A hatalmas egyiptomi királyok, akiktől mindenki félt ajándékokkal halmozza el a sátánt (Katy) aki elpusztítja a hatalmas isteneket.
A végén az egyiptomi történelem egyik legfontosabb alakja viszi naki a piramist ami a világot jelenti.
A sátán (Katy) ennek természetesen örül, és el is fogadja.
Felmegy a tetejére, és szárnyát kitárva jelzi, hogy ő az új úr.
Készült róla egy nagyszerű dokumentumfilm.
Ha érdekel keress rá!
Nem csak szerinted az, sokak szerint az. Valójában igen, abszolőt sátánista, mint a többi "sztár" zenéje ugyanonnan. A sátánizmus elfogadása alap náluk.
Itt egy jó elemzés a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!