Keresztyének! Csak szerintem fontosak ezek is?
Szerintem egy embernek ne csak az legyen fontos, hogyan áll a másikhoz. Hanem az is, hogy rendesen végezze a munkáját, éljen egészségesen, legyenek hobbijai, védje a környezetet.
Nekem az tűnik logikusnak, hogy ha Isten teremtett egy Földet, minket test formájába teremtett, teremtett egy csomó érdekes dolgot, minket kíváncsinak teremtett, akkor ezeket használjuk is ki.
Rosszul esik, hogy le szoktak torkollni, hogy csak a dicsőítésre és az emberi kapcsolatokra figyeljek, minden más földi kincsek gyűjtése.
Ha valaki átmenetileg, mondjuk két évre beköltözik a házba, úgy, hogy tudja, hogy két év múlva villája lesz, akkor is szépen berendezkedik, képeket aggat a falra, ha csúnya a fal, kifesti, a bútorait odarakja.
Akkor nemcsak én gondolom így.
Persze az üdvözülést nem attól várom, hogy szelektíven gyűjtöm-e a szemetet, vagy úszok-e eleget. Hanem attól, hogy elfogadtam Jézust, mint Megváltót. Mielőtt valaki ezt érti félre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!