Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik még hívő fiú/férfi...

Létezik még hívő fiú/férfi vagy ma már mindenki mondern kereszténynek vallja magát?

Figyelt kérdés

Hívő fiú/férfi alatt azt értem aki:

THE NUMBER ONE: élő kapcsolata van Isten Fiával: Jézus Krisztussal!

nem csak a "keresztény" lány/ok miatt jár alkalmakra.

(fiatalon megtért) a fiatalságnak nagy részét hasznos tisztességes dolgokkal köti le pl. valamilyen szolgálat /de azt sem úgy, hogy a "kiszemelt" ott áll tőle 5 méterre/

Tényeg odateszi Isten elé az életét és Rá nézve/ Vele megbeszélve oldja meg az életének kisebb nagyobb kérdéseit.

...stb. amit most nem folytatnék, a lényeget már úgy is ki emeltem.

2014. máj. 22. 20:39
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Nem akartam volna ilyen hamar írni, de nem szeretném ha egyesek elvinnék más irányba a beszélgetést.

Utolsó és társai: Remélem nagyot koppant! Hogy én is ilyen vagyok és nem társat keresek. :D Akik nem látnak túl ezen kérem ne írjanak. Nem az az alapvető problémám, hogy nem találok magamnak egy rendes becsületes fiút, mert azt megtalálnám a múzeumokban is /+ba még hozzá überintelligenciával/, ahogy valaki írta. Hanem, az avar, hogy egyre inkább csak egy külső mázat látok egyre több helyen, de nem igaz hívő keresztényt. Itt lányra is gondolok.

2014. máj. 22. 22:42
 12/43 A kérdező kommentje:
Második köszönöm a gyors és őszinte választ!
2014. máj. 22. 22:43
 13/43 anonim ***** válasza:
0%
Jehova tanúi.
2014. máj. 22. 22:46
 14/43 anonim ***** válasza:
0%
Mármint egy aszexuális fiú vagy? Remek. Dicsekedj vele.
2014. máj. 22. 22:49
 15/43 anonim ***** válasza:
70%
Léteznek valóban hívő férfiak, de ők sem tökéletesek. Nekik is vannak hibáik, és előfordul, hogy nem mindig cselekszenek keresztényi módon. Ez nem azért van, mert ők nem igazi keresztények, hanem azért, mert emberek.
2014. máj. 23. 01:16
 16/43 anonim ***** válasza:
33%

Egyébként: miért baj az, ha valaki éppen egy lány miatt fordul a hívő élet felé? :-)

Oké, persze, így nem biztos, hogy sokáig tart majd az elkötelezettsége, és az is lehet, hogy csak megjátssza magát a lány kedvéért. De az is lehet, hogy tényleg elindul ezen az úton. Ezenkívül a valóban hívő keresztény fiúk is szokták nézegetni a lányokat :-)

2014. máj. 23. 01:23
 17/43 yuda ***** válasza:
29%

Ahová én járok, sok tízezer ilyen ember van. Természetesen nem a történelmi egyházhoz tartozunk.

Keress rá neten a karizmatikus keresztény kifejezésre.

Mi, mai napig hiszünk Istenben, aki személyesen megszólítja az embereket. Hisszük, hogy Jézus Krisztus él és Ő tegnap, ma és mindörökké ugyanaz, -emiatt a csodák és jelek korszaka folyamatos, soha nem tört meg.

Hisszük, hogy Jézus Krisztus az élő Isten fia, aki azért jött egyszer a világra, hogy megváltson bennünket a bűneinkből az Ő halála által, és feltámadt a mi megigazulásunkért.

2014. máj. 23. 07:36
 18/43 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Én igen, hívő emberek vagyok, és a Bibliát tartom a hitem egyedüli zsinórmértékének. Mielőtt cselekszem valamit, igyekszem mindent az Úr elé vinni, és a vezetését kérni a személyes életemre.

Az életemet Istennek szenteltem, amikor alámerítkeztem, és minden vágyam, hogy embereket tudjak Krisztushoz vezetni.

25/F

2014. máj. 23. 11:50
 19/43 anonim ***** válasza:
26%
Ha létezik, akkor nagyon remélem hogy börtönben van a számoltlan elkövetett gyilkosság miatt.
2014. máj. 23. 16:02
 20/43 anonim ***** válasza:
44%

@16:02

A kommentedben a saját magad tájékozatlanságáról tettél bizonyságot.

2014. máj. 23. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!