Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ehhez mit szóltok?

Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 17. 00:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Persze a koszos vallásodban alig hisznek és könnyebb mutogatni és sajnáltatni magad, hogy a gonosz zsidók miatt van.
2014. máj. 17. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező! Mi okból írtad ki ezt a kérdést?

Ide mindenki összevetődik, és ezt a szemellenzős társaságot úgysem tudod felébreszteni. Akinek pedig egy kicsi rálátása van az Ősi Istenekre, és ismeri jahve idegrohamait, az tudni fogja az igazat.

A többieknek minden hasonlót fölösleges magyarázni. Téged fognak lehülyézni miatta az intelligens birkák ;)

2014. máj. 17. 14:26
 13/16 A kérdező kommentje:

# 5

Ez nem sugallja,kijelenti és jogosan!De,még mindig nem értem hogy azok az emberek miért voltak akár "terroristák".

# 6

Szóval bevallód hogy a Kereszténység primitív,de még mindig véded azzal az indokkal hogy ezek "jogok".Ha kicsit utána járnál tudnád hogy,a régi népek nem voltak annyira "primitívek" és voltak szabályaik sőt,ez a vérükben volt hogy nem lopok a saját fajomtól és a többi.

Mond csak tisztában vagy azzal hogy a Keresztények hány tudóst,orvost vagy filozófust öltek meg mert tudni akarták az ember természetét,ez több száz vagy ezer évet dobbot vissza a tudomány és orvossás világában és LŐ beköszönt:A Sötét Középkor!

Én nem szidtam Istent és nem utálom,nem fogadom el a mennyet és a pokolt.Tudod nekem még Sátán nem monda hogy:Örökkön-örökké foglak kínozni!De az Isten ezzel fenyeget ha nem hódolok be neki!Szóval az mellé tartok aki szívesen lát és nem kéri hogy imádjam.:)

Nézz utána Te hogy honnan lopkodták össze a Bibliát!

Egyébként érdekes hogy a Sátánt az életadóként vagy az élet mestere ként is nevezik.A kígyó pedig az Isteni tudást adta az embereknek ami az embernek tilos volt de, ennek meg volt az ára.Id.:“Lám, az ember olyan lett mint egy közülünk, tudván jót és rosszar: és most kinyúl és az élet fájának gyümölcsébe is belekóstol és örökké fog élni. Ezért az úr Isten kitaszította őt az Éden kertjéből…” – Mózes 1, 3:22-23.

....

A zsidó témába ne folyjunk bele!

Csak nem értem,miért védik ennyire azokat a gyilkosokat akik talán az Őseiket is sanyargatták.

2014. máj. 17. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ez nem sugallja,kijelenti és jogosan!De,még mindig nem értem hogy azok az emberek miért voltak akár "terroristák"."

Nem vagyok keresztény, de úgy tudom, volt egy pár elég egyértelmű isteni kinyilatkoztatás, hogy mit szabad és mit nem. :)

Sezmélyes véleményem szerint pedig alapvetően nem gonosz tett egy mindenható isten részéről eltörölni embereket, hiszen a kereszténységben létezik örökkévaló túlvilági lét, tehát csak részletkérdés, hogy meddig tart az evilági pályafutás.

2014. máj. 17. 16:09
 15/16 A kérdező kommentje:

Szóval a "jó" isten szabályokat állít fel amiket nemszeghetünk meg vagy ha mégis akkor egy tüzes helyre száműz minket ahol végtelen időkön át szenvedünk.

(Érdekes az isten is bevallja hogy hibázik...Akkor jön a Pokolba?)Tilos és bűn pl.:A szex,(Ez a "törvény" is nagyon emberbarát...Haljunk ki...)

De,ez nem szabad akarat hanem RABSZOLGASÁG!

Az isten mindenhatóságáról itt olvashatsz:

[link]

[link]

Id.:Mát. 19,26 "Jézus pedig rájuk tekintvén, monda nékik: Embereknél ez lehetetlen, de Istennél minden lehetséges."

ezzel szemben

Bir. 1,19 "Vala pedig az Úr Júdával, és kiűzé a hegység lakóit; de a völgy lakóit nem lehetett kiűzni, mert vasszekereik voltak."

Hidd el azok az emberek nem szerettek volna a Keresztény vallásból!Túlvilág..Mond ezt a sok-sok millió lemészárolt embernek,ez nem elfogadható!

Akkor Lucifer azért volt rossz mert ezeket a "szabályokat"

megszegte és még az embert is arra ösztönözte hogy ne hódoljon be?

2014. máj. 17. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha vallásos lennél, nem rabszolgaságnak éreznéd, hanem természetesnek az istenszolgálatot. :)

De megint szeretném hangsúlyozni, hogy nem vagyok keresztény, csak próbálok az ő fejükkel gondolkozni. A harcos ateitsák pedig gyakran ugyanolyan béna érvekkel szokták támadni a vallásokat, mint a vallásosok őket, ezért aztán egyik kutya, másik eb.

Szerintem a meg nem értés alapvetően abból adódik, hogy az ateista csak a humanizmusra épít, míg egy vallásos egyén emellett képes belátni, hogy az emberi értelem korlátolt, míg az isteni nem (értsd: "ő jobban tudja, mi a jó nekem").

2014. máj. 18. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!