Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel az angyalokban?

Hiszel az angyalokban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 11:09
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti válaszoló BETEG, nemhogy a "válaszát" nem olvasom el , de le is pontozom. Én hiszek. Ja és a gyerekek látják őket néha.
2010. márc. 10. 14:02
 32/40 anonim ***** válasza:
A 3 éves kisfiamat bennthagytam az autóban mig gyorsan vettem pékárut. Az autóra ráláttam közel volt és üvegajtó volt. Szóval szem előtt volt. A parkolóban senki nem volt ugy értem nem mászkáltak emberek. Kb 1 perc lehetett amig megvettem a kaját és mikor visszamentem hozzá, akkor a kisfiam nézett és mutatott az ablakon ki és azt mondogatta, h a néni szeret engem én meg nézek körbe sehol senki. De hangsulyozom, h az sem lehet, h előtte látott volna egy nénit mikor várt a kocsiban mert mindent láttam ráláttam és 1 perc lehetett max. Én nagyon meglepődtem. És azt gondolom, h vagy angyalt látott vagy szellemet. Utolsó voltam.
2010. márc. 10. 14:08
 33/40 anonim válasza:
persze hogy hiszek.Imádok vele beszélgetni is..vizsgáimkor hívom is őket..Pl angol vizsga kértem őket h magamrol kelljen beszélni és azt húztam ki 5 lett:)Arabella a neve:)
2010. máj. 14. 14:33
 34/40 anonim válasza:
az angyalok nem emberek..félreértés ne essék:)
2010. máj. 14. 14:33
 35/40 anonim válasza:

03-10 14:08

angyal. a kisgyerekek félnek a szellemektől.. sok a különbség a 2 között:)

2010. máj. 14. 20:37
 36/40 anonim ***** válasza:
Igen:) Számtalanszor a segítségemre siettek,mikor kértem őket:)
2010. máj. 16. 15:31
 37/40 anonim válasza:
Akkor nem lenne rossz ember a földön én nem hiszek bennük nincs semmi valós tényezőjük sem.Minden ember lehetne szerencsés szép és okos ha lennének.:(
2010. máj. 18. 18:08
 38/40 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, butaságot írsz:)Mi értelme lenne az életnek, ha mindenki szerencsés, szép, okos, és satöbbi pozitív tulajdonsággal ellátott lenne... az angyali segítség nem azt jelenti,. hogy tökéletessé tesz, hanem hogy előhozza a rejtett értékeid, segít átvészelni a nehéz időket.... fejlődnöd neked kell,és ehhez kaphatsz segítséget.
2010. máj. 19. 11:43
 39/40 anonim válasza:

Nemtudom, én még nem találkoztam egyel se.. Honnan tudjátok, hogy vigyáznak rátok angyalok? :)

Amugy már nekem is volt olyan, hogy jajj, csak legyen ez, csak legyen ez, és tényleg az lett.. én erről ugy voltam, hogy Isten miatt történt, és nem angyaltól.. de ez is érdekes :) és kitudja, talán még igaz is :)

Amugy szerintem ha vannak, azokat a kisgyerekek biztosan látják. És igen, félnek a szellemektől - tapasztalat. Én már láttam egyszer egyik szobában, és 1 éves unokaöcsém oda soha nem mer bemenni. Szerintem van valami összefüggés :)

2010. jún. 8. 20:04
 40/40 anonim válasza:
100%

Még szép!!

Babinéni is egy angyal :D

2010. jún. 9. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!