Hiszel az angyalokban?
Hiszek.De nekem az angyal szó nem azt jelenti,hogy azok az angyalok,akik fent ülnek a menybe és vígan heherésznek,és semmittéve röhögnek rajtunk földi embereken,mert sejtem,hogy ilyen nincs.
Nekem az angyal szó azt jelenti,hogy van egy valaki,aki mond egy jó tanácsot,vagy segít rajtam,vagy csak egyszerűen szeret..és ő az angyal.Mivel segített nekem egy rossz korszakomat túlélni..stb.:)
Hiszek az angyalokban! A nevem jelentése is angyal! :) Úgy képzelem el őket, akik segítenek nekünk, földieknek, tanácsot adnak, vigasztalnak, mikor szomorúak vagyunk, együtt örülnek velünk boldogságunkban! Magyarul jóban-rosszban mellettünk állnak és soha nem hagynak el minket! :) Vigyáznak ránk!
20/L
Szerintem vannak angyalok.
Az etruszkok egyébkén ugyan úgy ismerték őket, mint a keleti népek. Egy nem keresztény töltetű kereszt felet-mellet, két angyalt ábrázoltak gyakran a sírjaikon, jóval a kereszténység megjelenése előtt. Hogy azok kísérjék a túlvilágon utazott.
Nekem a megtestesült angyalok legendái igen érdekesek. - de szerintem ennek is van valóság alapja.
Szerintem kétnemű szellemtesttel rendelkező ember feletti, fél anyagi lények.
Olvastam, hallottam olyant is, hogy reinkarnációk közti szellemek kvázi angyalként gondoskodtak szeretteikről, vagy hozzájuk csak érzelmileg hasonlatos személyről, aki akár más kontinens nép gyermeke.
Angyalok fogadnak a halálunk után is a fényben.
ezt a szavat nem megfeleloen hasznaljuk.ű
sokan azt hiszik hogy ezek a baratok,csak nem mindig viselnek szarnyakat.
masok pedig azt hogy ezek igazabol felhotancosok,csak mi foldiek hivjuk angyaloknak oket.....
en egyikben sem hiszek,de megis mindkettoben...eleg fura erzes
07:55 -e egyetértek. Más vallások is ismerik azokat a lényeket, akik a földi embereket segítették, nem csupán a kereszténység.
Ezt azért emelem ki, mert én sem keresztény vagyok, de hiszek ezekben a lényekben, és angyaloknak nevezem őket megszokásból. Tehát nem a mennyei,szárnya Mihályra és Gábrielre gondolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!