Hiszel az angyalokban?
(Bocsánat, új felhasználó vagyok, lehet, hogy a kérdést rossz lategóriába tettem fel!)
Egyre többet olvasok az őrangyalokról, arkangyalokról. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy több helyen ez a köztéma. Pl.: angyalnapló, ilyesmik.
De te hiszel ebben, vagy teljesen semmibe veszed?
Köszönöm a válaszokat!
Érdekes a kérdés! :)
Azt hiszem én sem hiszek az angyalokban. Istenben sem....
én hiszek bennük. főleg az őrangyalokban :)
17L
Az angyalokban hiszek. Hiszem, hogy vigyáznak rám, és figyelemmel kísérik az életutamat. Hiszem, hogy mindenkinek van őrangyala, aki reményt ad a lehetetlen helyzetekben.
De amúgy Istenben nem hiszek.
Én az őrangyalokban hiszek.De Istenben nem.És tudom indokolni..Mert nem bizonyította még senki/semmi hogy létezne..(régebben mindig jártam templomba,nos "Isten" nem hallgatta meg az imáimat..) Ezt is csak az egyház találta ki,hogy van Isten.Viszont az őrangyalokban hiszek,és Én tudom bizonyítanihogy vannak..Most nem kezdek el mesélni de ház ez van.További jó kommentelgetést.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!