Jöjjön bármi, amit másokkal teszünk az egyszer visszaköszön. Tehát bármit teszünk másokkal jót vagy rosszat azt visszakapjuk háromszorosan.Lehet nem éppen azt, amit elkövettünk, hanem más formában.
Vélemények?????? :)
2011. júl. 4. 18:26
1/7 JLlompi válasza:
Ne nézz túl sok Nevem Ealr-t !!
2011. júl. 4. 19:00
2/7 A kérdező kommentje:
Hm??? nem értem!!! Mit szerettél volna ezzel mondani???
2011. júl. 4. 20:01
3/7 anonim válasza:
Hát nekem a jó még nem köszönt vissza, a rossz viszont annál inkább, úgyhogy eléggé egyoldalú a dolog.
2011. júl. 4. 20:08
4/7 anonim válasza:
a fagyi vissza nyal!!!velem volt ien!!:DD
2011. júl. 5. 04:41
5/7 anonim válasza:
Visszaköszön bizony. Nálam pont ugyanúgy szokott ráadásul ahogy teszem:D De jó még sajnos nem köszönt vissza az atya istennek sem.
2011. júl. 5. 11:21
6/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy jótett helyébe még nem kaptál jót, várj még egy kicsit. Előbb-utóbb megkapod. Meg kell kapnod. Hinned kell benne. Az örök igazság ezt diktálja.
És, akármennyire is rosszak veled, neked jónak kell lenned. Mert az ember alapvető értéke a jóság kell, hogy legyen.
Akár igazságosnak érzed a tetteid és a veled történtek arányát, akár nem, ezt így kell felfogni, mert egy jobb világ csak ezzel a felfogással épülhet fel. A haragot és a bosszút el kell vetni.
Igen. Idealista vagyok. De csak ezzel a felfogással tudom elképzelni az életet. Ha nem hihetnék a jóban, nem lenne értelme az életemnek.
2011. júl. 5. 21:26
7/7 anonim válasza:
Én valami hasonló elv alapján élem az életem, amelynek lényege, hogy egyszer mindennek megkapod az elllentétjét. Például: ha beszól neked egy goromba öreg, akkor biztos, hogy nemsokára egy idős ember kedves lesz veled. Vagy ha úgy érzed, a fellegekben jársz, és minden klappol, hamarosan visszaesés fog következni, aztán újra boldogság, és így tovább. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!