Ezt minek neveznéd, és tapasztaltad már?
Figyelt kérdés
Nézel a semmibe. Egy kis idő elteltével elkezdesz vigyorogva röhögni valamin, majd pár percnyi értelmetlen nevetés után mélabúba süppedsz, itatod a templom egereit. Jön az értelmetlen kacaj, majd a bőgés... Emellé társul a remegés, a mellkasi fájdalom, a gyomorfájás, fejfájás... ezt minek hívják...?2011. márc. 28. 21:14
2/15 szamóca. válasza:
hú ilyenem volt:DD
nem tudom egyébként, nálam életem mélypontján fordult elő ilyen. nekem végtelen szomorúság volt.
3/15 A kérdező kommentje:
Igen, mélypont... Ja meg a nevére is kíváncsi lennék...
2011. márc. 28. 21:26
5/15 anonim válasza:
Nekem 1 hét számítógép nélkül és akkor volt ilyenem
6/15 anonim válasza:
nekem amikor elvonási tüneteim voltak csokitól ... 2 hétig nem ettem
7/15 anonim válasza:
Először kineveted az élet hiábavalóságát, majd hirtelen rájössz, hogy te magad vagy a szenvedésednek az oka és ezt nem bírod elviselni. Ezt gondolod?! „Hogy ugye az élet csak egy vicc és ez nem igaz, nem lehet igaz" és a következő pillanatban rájössz, hogy ez nem vicc ez tényleg a valóság, a borzalmas valóság. Ha eleget szenvedtél rájössz, hogy veled igazán nincs is baj, csak az egód okozza a szenvedésed. Ha tudatosul benne, hogy te nem az egód vagy, akkor onnantól vége a szenvedésnek. Szerintem eleget szenvedtél, hogy megértsd, érezd hogy ki vagy valójában és rájöjj a szenvedésed által, hogy mi az igazság. Ajánlom figyelmedbe Echart Tolle tanításait. Nézz utána youtubon. Ez nem hit, vagy vallás csak csupán felismerés.
8/15 anonim válasza:
Vagy itt nézelődj a válaszokért [link]
9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2011. márc. 29. 05:31
10/15 anonim válasza:
Igen. Velem is történt már ilyen. Azért jó érzés, hogy van más is, aki érezte már azt, amit én. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy erről most milyen jó lenne veled beszélgetni, de...
Azért köszi, hogy segítettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!