Hiszel az angyalokban?
(Bocsánat, új felhasználó vagyok, lehet, hogy a kérdést rossz lategóriába tettem fel!)
Egyre többet olvasok az őrangyalokról, arkangyalokról. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy több helyen ez a köztéma. Pl.: angyalnapló, ilyesmik.
De te hiszel ebben, vagy teljesen semmibe veszed?
Köszönöm a válaszokat!
Nem hiszek egyik vallásban sem, nem gondolom, hogy Isten velünk lenne (túl sok rossz történik az életben), és olyan angyalokban sem hiszek mint amilyenre te gondolsz szerintem. Azokban az angyalokban hiszek, akik az életben velünk vannak, támogatnak minket és segítenek. Ilyenek a szeretteink.
Egyszerűen rajongok az angyalokért, én is szeretnék az lenni (hófehér szárnyak *.*) de sajnos tudom, hogy igazi sosem leszek. Próbálok úgy az lenni, ahogy csak tudok és segítek azokon, akiket szeretek. (amúgy a Tenshi angyalt jelent japánul :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!