Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiszel az angyalokban?

Hiszel az angyalokban?

Figyelt kérdés

(Bocsánat, új felhasználó vagyok, lehet, hogy a kérdést rossz lategóriába tettem fel!)

Egyre többet olvasok az őrangyalokról, arkangyalokról. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy több helyen ez a köztéma. Pl.: angyalnapló, ilyesmik.

De te hiszel ebben, vagy teljesen semmibe veszed?

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 12. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

*hát

22/F

2010. szept. 16. 18:42
 12/15 Tenshi-chan válasza:

Nem hiszek egyik vallásban sem, nem gondolom, hogy Isten velünk lenne (túl sok rossz történik az életben), és olyan angyalokban sem hiszek mint amilyenre te gondolsz szerintem. Azokban az angyalokban hiszek, akik az életben velünk vannak, támogatnak minket és segítenek. Ilyenek a szeretteink.

Egyszerűen rajongok az angyalokért, én is szeretnék az lenni (hófehér szárnyak *.*) de sajnos tudom, hogy igazi sosem leszek. Próbálok úgy az lenni, ahogy csak tudok és segítek azokon, akiket szeretek. (amúgy a Tenshi angyalt jelent japánul :P)

2011. jan. 24. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért nevezik hitnek mert nemtudjuk, hogy létezik-e Isten.Ezt szerintem soha nem lehet bebizonyítani, hogy van Isten vagy nincs.Én úgy gondolom, hogy Isten létezik, mert olyan csodálatos és hihetetlen dolgok történnek a világban.Az angyalokban is hiszek és az őrangyalokban is.
2011. jan. 28. 18:27
 14/15 anonim válasza:
Angyalokban és Őrangyalokban igen, Istenben nem!
2011. júl. 18. 18:41
 15/15 anonim válasza:
szerintem majdugyis kiderül hiszmajd tanákozol a halál angyalával nem és ha jóvagy akor láthatod azt a idiota istenedet
2016. okt. 31. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!