Manapság lehetetlen, hogy egy lány, aki szűz akar maradni a házasságig, találjon egy olyan férfit, aki ezt elfogadja?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, hanem egy ismerős lányról. Eddig még minden férfi elhagyta, mert nem feküdt le velük.2014. ápr. 29. 15:45
31/39 anonim válasza:
Azért ne gondolkodjunk már végletekben.Vannak a szent és sérthetetlen hívők, meg a romlott és gonosz hitetlenek, és ez a kettő adja az emberek összességét, ugye?Azért a világ ennél jóval színesebb, még ebben a tekintetben is.
32/39 anonim válasza:
Kedves Kérdező!!
Ha Isten elfogadna valamilyen vallást az embertől ,akkor Jézusnak nem kellet volna,meghalnia a bűneinkért.
Isten nagyon vallás ellenes,sőt ,gyűlöli a vallásokat ,mert az csak egy álszínjáték.
Isten azt szeretné hogy higyük el a mit a Bibliában leír Önmagárol,az emberröl,és persze az emberi kapcsolatokrol.
Érted e ?
33/39 A kérdező kommentje:
Értem...
csak azt nem értem, hogy ez hogy jön ide.
2014. máj. 5. 13:10
35/39 A kérdező kommentje:
Kedves 34. Ez nagyon jó! Külön tetszik, hogy nem mondja meg direktben, hogy ilyen és ilyen emberrel ne kerülj kapcsolatba, hanem gondolkodásra késztet, életszerűen és ésszerű érvek alapján. Ezek pedig valóban fontos kérdések. Köszönöm, minden párkereső nevében! :-)
2014. máj. 10. 13:17
36/39 anonim válasza:
Na látod!
Azért vannak még jó üzenetek.
37/39 anonim válasza:
Jól szórakoztam a válaszokon.
Kérdező, az ismerősöd keressen hívő fiút.
38/39 anonim válasza:
Biztos hogy vannak még normális fiuk és lányok aki szüzen fognak házasságot kötni.
Sajnos egyre kevesebben ,de nem szabad feladni addig kell keresni míg meg nem találja.
39/39 anonim válasza:
Mi az, hogy normális?Ettől senki sem lesz erkölcsösebb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!