Párom festené a szobát de szinte lehetetlen. A ház kívül nincs szigetelve, vizes a fal alig akar száradni. Panelban lakunk. Mit rontott el?
A régi festéket VAKOLATIG el kell távolítani, különben úgy jársz, ahogy leírtad. (Én is).
Ha a glettelt vakolatra festesz, nincs ami lejöjjön..
Vízzel (esetleg szappanos) fel kell áztatni, "csontig" maradéktalanul spaklival a régit eltávolítani.
Sajnos a szakmunka az szakmunka. Erre vannak a festők. Falkaparás, glettelés, csiszolás, megint glettelés, megint csiszolás, alapozás, festés, és olyan nyalánkságokat mint élvédőzés már nem is említek.
Ezek nélkül a régi, fellazul, felpúposodott festék bizony lejön azonnal.
A fal se nem lesz szép, se nem lesz olcsó, és jó sok idő elmegy vele.
Azért legalább utána olvashattatok volna, ha már nekifogtatok...
A párom panelig kaparta,de ott is lejött a második festésnél.A szoba belső fala,tehát ami a nappalival szomszédos sikerült elsőre.
Mindent úgy csináltunk ahogy írtátok nem maradt ki semmi,nem először festünk,de mint írtam ez nem jó így.
Szeretnénk nyáron festeni de nincs időnk rá.Párom 3 műszakban dolgozik,túlórázik ,majd kimegy a kertbe sötétedésig dolgozni.Nekem vegyszer allergiám van,még kesztyűben is szétreped a kezem.Tehát kora tavasztól késő őszig nincs időnk belső munkákra.
Gipszkarton milyen áron kapható ? Leírnád a felrakás folyamatát ?
Ekkora tapasztalatlanság esetén keress festőmestert.
A fent linken találsz, de ha kell én is segítek esetleg még szaktanácsadással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!