Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki önszántából lett vallásos? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Tehát olyan emberek, akiket gyerekkorukban nem cincáltak templomba, a szülei/barátai nem voltak vallásosak, senki nem beszélte tele a fejüket, magyarul semmilyen befolyás nem érte őket az életük során, de ők mégis valami oknál fogva vallásosak lettek.

Én még abban sem vagyok biztos, hogy ilyen ember létezik. De ha tévednék, leírnátok mi vezetett rá titeket arra, hogy vallásosak legyetek?

2014. ápr. 24. 09:13
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Te a saját elméletedet abszolút igazságnak állítod be, függetlenül attól, hogy mi mit írunk, milyen megtapasztalásaink és bizonyságaink vannak. Elereszted a.füled mellett és írod tovább a saját vélt igazadat, nem foglalkozva a leírtakkal.

Nekünk bizonyságaink vannak, neked elméleted és mégsem kérdezel, vagy érdeklődsz, hanem gúnyolsz. Csak egy vagy a sok közük, aki azért jár ide, hogy kinevesse a hívőket. De mi tudjuk, hogy egyik pillanatról a másikra számodra is megváltozhat minden, ahogy velünk is történt és akkor nagyon fogod szégyellni magad, már előre sajnállak...

2014. ápr. 25. 13:08
 32/32 A kérdező kommentje:

Az igazság az, hogy én nem állítom be nagyobb igazságnak (amit nem tettem) a saját meggyőződéseimet, mint te a sajátjaidat.

Én nem akartam itt senkit átállítani a "rossz" oldalra, ellenben te meg akarsz győzni a saját igazadról.

Egyébként van olyan dolog, amiben biztos vagyok, és valamiről csak találgatni tudok, úgy, mint mindenki.

2014. ápr. 25. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!