Rendszeresen jársz keresztény gyülekezetbe? Ha igen, miért?
Katy Weaver!
Annyira sugárzik a válaszodról hogy nem a te szavaid. Hanem egy sablon szöveg és nem a személyes meggyőződésedet írtad le. A többiek ezt tették. Te nem.
De én a személyesre vagyok kíváncsi és nem a sablonra.
"Ha a gyülekezet tagjai nem ismerik egymást, akkor hogyan tudnak egységben élni egymás mellett mint Krisztushoz tartozó tagok?"
A kérdés pont arról szól hogy miért jársz gyülekezetbe.
Szia
Tévedsz, mert ezeket magamtól írtam és nem egy bemásolt szövegértelmezésből.
Isten mindig is elvárta ezt a népétől ennél fogva kötelességem Isten oktatásában részesülni ha Istenhez szeretnék tartozó lenni és szeretném ha Ő oktatna.
Ha ne járnék akkor nem fogadnám el sem a vezetését, sem az elrendezését, amit az imádóitól elvár.
Katy Weaver
Csak egy példa:
(Lukács 2:36, 37) 36 Volt pedig egy Áser törzséből való prófétanő, Anna, Fánuel leánya (ez az asszony igen előrehaladott korú volt, és hét évig élt férjével a szüzességétől fogva, 37 és nyolcvannégy éves özvegy volt ekkor), aki sohasem hiányzott a templomból, és éjjel-nappal szent szolgálatot végzett böjtölésekkel meg könyörgésekkel.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!