Miért teremtett Isten?
Figyelt kérdés
Miért teremtett isten több pulzárt, pörgő neutroncsillagokat, amelyek másodpercek alatt forognak?
Miért kellett ez a mi földi életünkhöz?
2014. ápr. 15. 19:19
1/8 titak válasza:
:o)
Ha ezek nem lennének akkor most nem lenne munkahelyem és nem tudnám eltartani a családom.
2/8 eric_one válasza:
A Szentírás annyi információt tartalmaz a világmindenségről és Istenről, hogy az ember megtalálhassa az üdvösség útját, és ez a lényeg.
4/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ne ezen agyalj, hanem imádkozz Zeuszhoz!
5/8 anonim válasza:
Talán mert nem csak mi élünk az univerzumban. Másoknak lehet, hogy jobban kellenek azok a pulzárok stb.
6/8 anonim válasza:
Egyébként nagyon könnyen meglehet, hogy a pulzárok éppen hasznosak valamire, ami még a felfedezésünkre vár. Lehet, hogy a többiek poénkodnak, de én komolyan gondolom, hogy az Univerzum olyan csodákat rejt még, amiknek a megismeréséhez csak mi emberek nem vagyunk elég érettek. Egyszer majd eljön az idő erre is.
7/8 anonim válasza:
Én most az előttem lévő finom rántott csirkemellre mondanám hogy olyan csoda amit sokan nem ismernek.
Na, nem ám nem bántjuk az állatokat :)
8/8 A kérdező kommentje:
Azért teremtette, hogy a sok valláskárosultnak legyen min gondolkoznia.
2014. dec. 24. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!