Hány arkangyal van? Nevüket is kérem.
Egy kicsit eltértetek a témáról... a vallásokkal kapcsolatban annyit hogy azért különböznek annyira mert Isten fokozatosan szerette volna bevezetni a világba ő igazságait, hogy ne legyen olyan nehéz ezt elfogadni, vagyis ne ömlessze ránk hirtelen. Ez okból minden vallásban találni igazságot, de egyik sem tökéletes... De ebbe nem is mennék most bele jobban hisz az eredeti kérdés az az angyalokról szólt. :)
Én hallom az angyalokat így a forrásom hiteles.Persze nem kötelezek senkit, hogy higgyen nekem... De mivel annyira érdeklődők sokan ebben a témában rákérdeztem hány arkangyal van közöttük. A Válaszuk 12.
Ha kicsit utána nézett valaki az Atlantisz angyalai könyvben, a régi Atlantiszban is minden a 12-es szám köré épül...
Nah de lássuk kik is a 12 valódi arkangyal:
- Gabriel -> anyák és gyermekek támasza, inspirálás megerősítés
- Michael -> Védelmező, harcos angyal, erőt bátorságot ad
- Rafael -> Gyógyító, külső belső tisztítás, térharmonia
- Uriel -> béke, harmónia, ötletek, megoldások felé vezet
- Azrael -> halálozás a területe, ő nyitja meg a kapukat a jobb jövő felé
- Hániel -> erősíti a jellemed, önbecsülésed
- Raguel -> igazságért felel
- Jophiel -> befolyásolhatja az időt, hogy mindenre jusson elég időnk.
- Raziel -> segít a szellemi megértésben, tudásban
- Zadkiel -> érzelmeink gyógyítója, segít ha nagy a bánat a szíveben
- Chamuel -> tanácsadó, segít a tisztánlátásban, érzékelésben, hogy könnyebb legyen felvenni a kapcsolatot az angyalokkal.
- Jeremiel -> halál után segít a lelkeknek eligazodni
Mihály arkangyal
* Gábriel arkangyal
* Rafael arkangyal
* Uriél arkangyal
* Sariél arkangyal
* Raguél arkangyal
* Ramiél arkangyal
Ez a lista helytelen!!!
A legidősebb Samael mostani nevén Lucifer
2. Mihály
3. Uriel
4. Gabriel
5. Amanediel
6. Rafael
7. Ramiel
Ebben a sorrendben lettek meg teremtve!!!
Saitan (Sátán) és lLucifer NEM egy lény 2 külön entitas!!!!
A kezdetek előtt 3 (igazából több, de ebbe most ne menjünk bele) lény létezett Isten MINDENNEK Anya és Saitan!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!