Hol találhatok Budapesten Gábriel arkangyal szobrokat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 20:00
1/10 A kérdező kommentje:
A Hősök terén kivül :-)
2010. ápr. 19. 20:06
2/10 anonim válasza:
szerintem a Király utcában van egy ezoterikus bolt,ott lehet,hogy kapsz,ha a blaha felől jössz,balra kell menni a Király utcába,és az utca jobb oldalán lesz..a nevére nem emlékszem..ott van mindenféle angyalszobor,és sok érdekes dolog..
3/10 A kérdező kommentje:
huh köszi:) bár én életnagyságura gondoltam, de ez se rossz
2010. ápr. 19. 20:31
4/10 anonim válasza:
Sztem ez elég egyedi, a legjobb ha csináltatsz fafaragónál vagy esztergályosnál, nem hinném h bárhol árulnának életnagyságú szobrokat :)
5/10 anonim válasza:
életnagyságúúú?????Na ott olyat nem kapsz!! :D sőtt,tényleg csak csináltatni lehet,ami nem egy olcsó dolog..asszem a sírköves is megtudja csinálni,vagy ilyesmi..
6/10 A kérdező kommentje:
jézusom!!! :-D Nem megvenni!!!! csak megnézni őket. Hol tudok Gabrielle arkangyal szobtokat fotózni :-)
2010. ápr. 24. 19:18
8/10 A kérdező kommentje:
...egyéb ötlet?
2010. ápr. 29. 16:17
10/10 anonim válasza:
Szia!
Micsoda véletlen, épp a múltkor találtam egy kevésbé ismert, de annál szebb helyi műalkotást, mely ugyan nem szobor, csak dombormű, de nagyon tetszett. Ha így is érdekel, a 4. kerületben, a Károlyi István és a Venetianer utca sarkán (Újpest központ közelében), egy földszintes ház homlokzatán találod.
A dombormű alján GE monogram látható, talán Gabriel Engel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!