Káplánnál is lehet gyónni? Minden bűnt feloldozhat? Halálosat is?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 20:34
1/35 anonim 

válasza:

Minden felszentelt katolikus papnál gyónhatsz és fel is oldozhat.Nem a rangja számít.
2/35 anonim 

válasza:

Jobban jársz, ha Istenhez mész. Bár azt mondják h a katolikus papok feloldozhatnak, de szilárd meggyőződésem, h csak Isten szabadíthat meg a bűnöktől. A halálostól is...
3/35 A kérdező kommentje:
ezt tudom, de paphoz is el kell menni.
2009. dec. 15. 21:07
5/35 anonim 

válasza:

nem kell, csak ha neked úgy könnyebb a lelkiismereted, akk menj, de nem ő tesz bűntelenné.
6/35 anonim 

válasza:

vannak bűnök
melyek alól csak a pápa oldozhat fel
(pl. pap előre kitervelt meggyilkolása)
és igen, a káplán az annyit jelent
hogy nem plébános
tehát adott templom 2-dik embere
gyóntathat
7/35 A kérdező kommentje:
az utolsó összezavart picit, most akkor gyónthathat vagy nem? abortusz.
2009. dec. 15. 21:34
8/35 anonim 

válasza:

megkérdezhetem miért? pénzhiány?
9/35 A kérdező kommentje:
elég negatívan bánt velem mindenki. a pasim azt mondta szar élete van, ebbe nem fér egy gyerek, ő maga is alig tud meglenni, nem lett volna hol laknunk, munkám nem volt, ezenkívül kemény depresszióm is volt és van +antiszociális fóbiám, utálom az embereket, tele vagyok komplexussal, apám kemény dió, kinyirt volna, aztán a pasim is megutált már mert nagyon ellenséges voltam mindig, és a kapcsolat is szar lett. albérletet is alig tudtam fizetni
2009. dec. 15. 22:02
10/35 A kérdező kommentje:
ezenkívül fel sem fogtam hogy terhes vagyok. csak miután felébredtem a kórházban, akkor hiányzott rögtön a kicsi, akkor fogtam fel. Utána meg könyveket vettem ki a könyvtárból, és ott láttam, hogy már 6-7 hetesen van szeme, szive, szervei, kezd formálódni az alakja..én meg azt hittem h ekkor még csak egy sejt.
2009. dec. 15. 22:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!