Egy hívőnek szabad a kapszaicin fogyasztása?
Figyelt kérdés
Vagy bármi ami ahhoz hasonló hatást kelt.#alkaloid #8-metil-N-vanillil-6-nonénamid
2014. márc. 10. 11:31
1/10 anonim válasza:
Na, most lehet, hogy hülye kérdés, de miért ne lenne szabad? Nem tudatmódosító, nem okoz függőséget, stb.
2/10 anonim válasza:
Mármint hogy tilos lenne pl. pirospaprikát enni? Nem tudom, kóser-e a paprika, de amúgy nem hiszem, hogy Isten ellen való lenne. :)
Ennyi erővel a só is tiltott lehetne a kenyérben.
3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert ismereteim szerint az Adventistáknál vagy mondjuk a Krisna hívőknél nem igazán lehet.
Szóval nem tudom hogy eme nézet mennyire népszerű bármely más felekezetnél.
2014. márc. 10. 13:03
4/10 anonim válasza:
Szerintem a kapszaicint nem izolálták olyan régen, hogy szerepeljen bármelyik vallási szövegben. :)
5/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de miről beszélsz? Belátom, ha igazad van, csak áruld el, honnan veszed, hogy az adventisták és a Krisna-hívők nem ehetnek "kapszaicint"?
6/10 Andizsuzsi válasza:
Az attól függ, melyik vallás hívője.
A Krisna tudatú hívők semmit nem esznek, amiben túlzás van: túl sósat, túl keserűt, túl csípőset, így csípőspaprikát sem.
Az Adventista vallás követőinek étkezési szokásairól nem tudok
7/10 anonim válasza:
Kédezö, tudod, hogy a csipös paprika is tartalmazza?
Nem értem a kérdésed, miért ne lehetne egyes vallásos embereknek fogyasztani?
Katy
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a paprikában benne van, sőt tömegoszlató fegyvernek is jó. De úgy értettem mint az utolsó előtti válaszoló a túlzás szempontjából. Hogy a fűszeres ételek már annak számítanak alapból vagy sem?
2014. márc. 10. 17:31
9/10 anonim válasza:
Ha szereti valaki, akkor miért ne ehetne erős paprikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!