Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus mi volt valójában?

Jézus mi volt valójában?

Figyelt kérdés

Vallásosnak nevelnek de sose hittem nagyon benne hogy Isten fia meg ilyenek mert egyszerűen nem tudom elképzelni hogy csak úgy leküldi a fiát.Mostanában elég sok természetfeletti dologról olvastam és felmerült benne hogy talán nekromanta volt vagy valami képessége amivel holtakat támasztott fel.Valaki segítene meggyőzni engem az igazságról?Egy olyan ember aki sokat tud Jézusról.

15/l

2014. febr. 27. 18:55
1 2
 11/15 aries 2 ***** válasza:
Jézus Isten Fia. Ő a szellemvilágból jött. Egyszerűen el kell hinni, hogy a Szentlélek által jött el, Márián keresztül. Olyan teste volt, mint nekünk embereknek. Pedig így történt: az Atya elküldte egyetlen Fiát, hogy értünk meghaljon.
2014. febr. 28. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Jézus ember volt.Legenda lett.Sokan jól keresnek.Lásd Hit gyülekezete.Jól árulják a semmit...
2014. márc. 1. 13:24
 13/15 anonim ***** válasza:

olvasd el Nikos Kazantzakis - Krisztus utolso megkisertese c. konyvet

en agnosztikus vagyok, megis ez az egyik kedvenc konyvem, es altala ertettem meg Jezus szemelyet es munkassagat

2014. márc. 4. 05:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne ezt a könyvet elolvasnotok:

[link]

Egészen más látószögből nézi az egész kérdést. És sokkal logikusabb mint az, hogy Isten fia, meg stb...

2014. márc. 7. 10:25
 15/15 világvége1 ***** válasza:
0%
Nem támasztott fel halottakat. Egy nagyon beképzelt ember volt.
2020. jún. 22. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!