Keresztények! Vannak köztetek rockerek, metálosok?
Termeszetesen a Biblia alapul kell szolgaljon az eletunkben. Viszont nem lehet csak a Bibliabol epitkezni. A vilag megvaltozott azota, a Biblia pedig a regmult embereirol szol. Viszont ha ez a valtozas olyan gonosz, rossz es elfogathatatlan lenne Isten szemeben, akkor nem hiszem, hogy hagyta volna, hogy ennyire megvaltozzon a vilag. Ezt a zenere is ertem.
En nem itelem el az elveidet, es az eletmododat, de kerlek te se iteld el egybol masoket, csak mert nem szorol szora a Bibliat kovetik, attol meg nem rossz emberek. Vannak olyan emberek, akik vallasuk, vagy neveletetsuk miatt nem olvassak a Bibliat, de Istenben ugyan ugy megvan a hituk mint neked. Lattad mar az Eletre valok cimu filmet? Igazan tanulsagos film :)
18/L
Isten szerintem mindenben megtalalja hozzank az utat, ezert a rockzenet sem veti meg, hisz sokakat ott tud megerinteni legegyszerubben :) es ez fantasztikus szerintem, hogy a mi Istenunk ennyire sokoldalu. Ketlem hogy az embert kulso vagy oltozkodes alapjan itelne el, es csak azokkal foglalkozna, akik mar gyerekkoruktol hisznek. Sokakat, meg ezutan tud majd megszolitani, van akit csak 50 evesen sikerul elerjen , van akiket kesobb, van akiket hamarabb :) En szerencses vagyok mert meg fiatalabb koromban sikerult kinyissam a fulem, es meghallanom, hogy engem hiv. Nem Bibliaban, nem templomban, hanem egy anime kapcsan ismertem meg. Azutan megismerkeddtem valakivel, aki mar regota kapcsolatban allt Istennel, es elmondta, hogy o ugyan abbol az animebol mit tanult Istenrol. Es ekkor elkezdett motoszkalni bennem valami, es elkezdtem figyelni ra :) A zenekben is ott van, barmilyen mufajban :D
peldaul ez a szam :) Skillet :D rengeteg dicsoito szamuk van, nekem ez a kedvencem
https://www.youtube.com/watch?v=izas7UMuFAQ
kirol szolna ha nem rolla? :)
itt van megyerul is, hogy konnyebb legyen megerteni, esetleg ha valakinek nem megy az angol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!