Gondolom a keresztények semmiképpen sem hordhatnak például pentagram nyakláncot, igaz?
Miért nem?
Ki tilthatja meg bárkinek is, hogy azt hordja, ami neki tetszik?
Miért ne hordhatnának? A pentagrammát tulajdonképpen csak a 70-es évek óta kötik sátáni dolgokhoz (is)
Volt már Vénusz, a nőiesség jelképe.
Volt már asztrológiai jelképe is (Jupiter, Merkúr, Mars, Szaturnusz, Vénusz)
Volt már az öt őselem színbóluma is.
A keresztény szimbolikában pl. az 5 érzék, az egészség jelképe. Az egyik csúcsát megnyújtva pedig használták az hajnalcsillag jelképének is, illetve a betlehemi csillag jelképének is.
Azért mert kb. 45 éve alapítottak egy sátán egyházát amihez szintén a pentagrammát kötötték, még nem kell belemagyarázni a gonosz jelképét.
Pláne annak függvényében hogy kb. időszámításunk előtt 3500-tól nagyon sok mindennek volt a jelképe, csak pont a gonoszhoz köthető dolgoknak nem, éppen ellenkezőleg.
A pentagram egy erős sátánista/luciferánus szimbólum. Ha egy keresztény ilyet hord, az egyenlő a hitében való meghasonlással. Ezzel (keresztény létére) a saját hitét gyalázza meg! Az ilyeneket kiveti az Úr, az Ő gyermekei közül! Ezekből a romlott és sokszor erkölcstelen szimbólumokból és viselkedési formákból MEG, KELL, TÉRNI! Mielőtt még nem késő persze...
...Jézus hamarosan visszajön... az Ő szentjeiért!
Akik pedig az ilyen sátánista/luciferánus szimbólumoknak hódolnak, azokat nem igazán lehet szenteknek nevezni... hanem inkább romlottaknak...
4 csk részben irtál igazat, a többi ostobaság.
Minden jelkép hordozza magában a hozzákapcsolodó szellemiséget, és vonzatait.
A kereszt például egy valódi keresztény embernek:átok szimbólum. Ki az aki szerinted, aki ismeri az Igét, nem csak a jelképét szereti a halálnak és megfeszítésnek magán gordozni, hanem még ennek a szellemiségét is pluszban? Senki.
A kereszt a halál jelképe. Jézus feltámad és legyőzte a halált. Mind az amit a keresztre felvitt eltöröltetett.
Egy valódi keresztény ember a lakásába nem tűri és nem viszi be a keresztet.
Maxiumum a menórát, egy keresztény ember tisztában van azzal, hogy az otthonába tilos bevinni Jézusról való festményt, ikont, rózsafűzért pl.
Meg van irva: Ne legyenek néked faragott isteneid. De itt van, belinkelem:
Mózes II. könyve 20. rész
1.
És szólá Isten mindezeket az igéket, mondván:
2.
Én, az Úr, vagyok a te Istened, a ki kihoztalak téged Égyiptomnak földéről, a szolgálat házából.
3.
Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.
4.
Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.
5.
Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.
6.
De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolatimat megtartják.
Pláne annak függvényében hogy kb. időszámításunk előtt 3500-tól nagyon sok mindennek volt a jelképe, csak pont a gonoszhoz köthető dolgoknak nem, éppen ellenkezőleg.
Ez sem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!