Ma délben elimádkozzátok az Úr Angyala imádságot? Utána kérj valamit amit szeretnél, hiszen Szűz Mária Szeplőtelen fogantatása van.
Egyébként sajnállak, mert félrevezettek, és te azt követed valószínűleg, amit a legelső gyülibe beadagoltak neked... :(
Na most nézzük azt, hogy miért is közvetítő Mária?
Mária és Jézus, a szeretetben egyek, és ilyen módon Mária is közvetítő. Isten akaratát közvetíti nekünk, NEM az Ő személyes imádatát akarja, csakis Istenét!
Egy célért harcolnak, a lelkek megmentéséért.
És ezt továbbvezetve mondhatjuk a Szentekre is, hogy "közvetítő", amit nem a Bibliából kell ám rögtön kikeresni, hogy lehessen vele ellentétet szítani, hanem meg kellene érteni, hogy akiben ott a Szentlélek, az Istenben van és Isten őbenne, ezért szintén egy célért dolgozik bennük a szeretet, a lelkek megmentéséért.
Nem kellene annyira ellenségesnek lenni Máriával kapcsolatban, mert ha VALÓBAN hiszed, hogy van Isten, és van az Ő Egyszülött Fia, akkor el kellene gondolkodni rajta, hogy lenne a Te megváltásod, ha Mária nem fogadja el Isten akaratát, és nem hozza világra Jézust?
Nem kellene ennyire lekicsinyíteni az Ő szerepét a megváltásban.
Mert Mária is mondott ilyet, amiről Te ezek szerint nem tudsz, bocsi.
Bonyolult ez annak aki más vallást gyakorol...
Akik ismernek tudják, hogy nem szaporítom a szót :)
Ja, visszatérve a Máté 6, 7-re, komolyan mondod, hogy a Miatyánk imádkozása elég????
DE nem gondolod, hogy Istennek a legtetszőbb az lenne, ha szüntelen imában élnénk?
Ám itt jön a nagy HOPPÁ: Egész életeben csak a Miatyánkra lennél képes? Persze mondhatod, hogy ott van a saját szavainkkal való imádkozás, de TE például gondolom hírből sem ismered a rózsafüzért.
Tényleg mit szoktál Te imádkozni? :)
És aki mást is imádkozik, akkor az te szerinted bűnt követ el? Szaporítja a szót?
"én épp arra céloztam, hogy nem szabad előrre leírt imákat mondani, tehát a miatyánkot sem"
Hú szerintem ezzel a nézettel eléggé magadra maradsz, én még ekkora (bocsi) hülyeséget nem hallottam.
a Máté 6,7 nekem nem jött át, hogy mit akarsz mondani vele,és továbbolvasva gondoltam a Miatyánkra gondolsz,de ezek szerint nem
azt a mondatot, miszerint Mária is mondta, hogy egy a közvetítő , a következő könyvből vettem, aminek a címe:
Nyissátok meg szíveteket Szűz Mária, a "Béke Királynője" előtt
Ennek a könyvnek a hitelességében 100%-osan megbízok.
Medjugorjéban több, mint 20(!)éve vannak Szűz Mária jelenések. Rákereshetsz a gooléban Medjugorjei üzenetek és elolvashatod magyarul is miket mondott Mária és akkor nem tudsz majd "belekötni" :) az Ő jószándékába és nagyságába. Kérlek olvasd el.
szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!