Ma délben elimádkozzátok az Úr Angyala imádságot? Utána kérj valamit amit szeretnél, hiszen Szűz Mária Szeplőtelen fogantatása van.
Te jó ég!
Ki mondta,hogy istenen kívül máshoz nem lehet imádkozni?
amúgy a halott többet tud tenni fent az élőkért,mint azok akik élnek egymásért!Tehát a halottakat is lehet imába kérni,az angyalokat leginkább!
Amúgy ebben az imában hol vannak az angyalok?Mert akkor hívják Mária imának, vagy Mária is angyal?
Ez nem a miatyánkból van?
ajaj, nem ez nem a Mi Atyánk
"Az Úr angyala köszönté a boldogságos Szűz máriát"
itt az angyal
Mária igenis a mi közbenjárónk, és az alábbit elolvasva, milyen jogon mered így megsérteni a mi Teremtő Atyánkat, aki Máriát választotta Egyszülött Fia édesanyjának?
,,A kimondhatatlan Isten (...) kezdettől fogva és a századok előtt egyszülött Fiának anyát választott és rendelt, hogy a Fiú testet öltve az idők boldog teljességében tőle megszülessék. Ezt az anyát az összes teremtményekhez képest annyira megajándékozta a szeretetével, hogy egyedül benne lelte a saját akaratához legközelebb álló tetszését. Ezért messze megelőzve az összes Angyali Szellemeket és az összes szenteket, oly csodálatosan elhalmozta Őt minden égi kegyajándék bőségével istenségének kincsesházából, hogy ő maga a bűn minden szennyétől mindig teljesen mentesen és egészen szépen és tökéletesen az ártatlanság és a szentség teljességének azt a példáját adja, amelynél nagyobb az Isten alatti világban nem képzelhető, és el sem lehet gondolni, hogy Istenen kívül bárki elnyerhesse."
Egyesek a pénzt istenítik, miért fáj az neked, hogy mi a hitünket gyakoroljuk?
És ha ez nem elég, beszéljenek Mária szavai helyettünk:
A legutóbbi medjugorjei üzenet tartalma:
*Medjugorje, 2009. december 2.*
Drága gyermekek! Ebben az időben, mely a készülődés és az örömteli várakozás
ideje, én, mint édesanyátok, szeretnék rámutatni arra, ami a legfontosabb
számotokra: a lelketek. Megszülethet-e benne a Fiam? Megtisztult-e a
szeretet által a hazugságtól, a gőgtől, a gyűlölettől és a rosszakarattól?
Szereti-e Istent mindenekfelett, mint Atyát és az embereket, Krisztusban
testvéreiteket? Megmutatom nektek az utat, amely felemeli lelketeket a
Fiammal való teljes egyesülésig. Arra vágyom, hogy Fiam megszülessen
bennetek. Mekkora öröm ez nekem, édesanyának! Köszönöm nektek.
én csak arra gondoltam,hogy miért csak egy szó esik az angyalról,ha az a címe?
Na mindegy...
amúgy annak a nagyszájú valakinek üzenem,aki a halottakkal nem beszélget,hogy tényleg nagyon csúnya dolog más t azért kritizálni,hogy kihez imádkozik!!!Nem az ő dolga??
Én sem szóllak le és ők sem,hogy te kinek imádkozol!!!
Szégyeld magad,és kérj tőlük bocsánatot!
"Tudnotok kell, hogy csak egyetlen Isten van, és csak egyetlen közvetítő, Jézus Krisztus." ezt a mondatot Mária mondta...
Viszont nincsen jogod a katolikus egyház tanításait felülbírálni. Mi ebben hiszünk, hogy te miben az a te dolgod. Én nem erőltetem rá az igazamat másokra, akik másban hisznek.
Mi attól, hogy imádkozunk Máriához is, az nem törli el azt amit a mi Atyánknak ígérünk, hogy Ő az egyetlen Isten, Őt imádjuk, és az Ő parancsait követjük.
Ha ismernéd Máriát, tudnád, hogy Ő sohasem kéri az Ő imádatát, csakis azt, hogy:
"Térjetek meg! és Imádkozzatok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!