Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ma délben elimádkozzátok az...

Ma délben elimádkozzátok az Úr Angyala imádságot? Utána kérj valamit amit szeretnél, hiszen Szűz Mária Szeplőtelen fogantatása van.

Figyelt kérdés
Ez egy ígéret azoknak , akik imádkoznak ma délben!!!
2009. dec. 8. 11:48
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
ja, és valóban Isten anyja mária? nem Isten fiának anyja?
2009. dec. 8. 14:25
 12/46 anonim ***** válasza:
SENKI NEM KÉRDEZTE A JEHOVÁSOK HAMISÁGAIT
2009. dec. 8. 14:42
 13/46 anonim ***** válasza:
+S
2009. dec. 8. 14:42
 14/46 anonim ***** válasza:

Te jó ég!

Ki mondta,hogy istenen kívül máshoz nem lehet imádkozni?

amúgy a halott többet tud tenni fent az élőkért,mint azok akik élnek egymásért!Tehát a halottakat is lehet imába kérni,az angyalokat leginkább!

Amúgy ebben az imában hol vannak az angyalok?Mert akkor hívják Mária imának, vagy Mária is angyal?

Ez nem a miatyánkból van?

2009. dec. 8. 16:23
 15/46 anonim ***** válasza:

ajaj, nem ez nem a Mi Atyánk

"Az Úr angyala köszönté a boldogságos Szűz máriát"

itt az angyal

2009. dec. 8. 16:24
 16/46 A kérdező kommentje:

Mária igenis a mi közbenjárónk, és az alábbit elolvasva, milyen jogon mered így megsérteni a mi Teremtő Atyánkat, aki Máriát választotta Egyszülött Fia édesanyjának?

,,A kimondhatatlan Isten (...) kezdettől fogva és a századok előtt egyszülött Fiának anyát választott és rendelt, hogy a Fiú testet öltve az idők boldog teljességében tőle megszülessék. Ezt az anyát az összes teremtményekhez képest annyira megajándékozta a szeretetével, hogy egyedül benne lelte a saját akaratához legközelebb álló tetszését. Ezért messze megelőzve az összes Angyali Szellemeket és az összes szenteket, oly csodálatosan elhalmozta Őt minden égi kegyajándék bőségével istenségének kincsesházából, hogy ő maga a bűn minden szennyétől mindig teljesen mentesen és egészen szépen és tökéletesen az ártatlanság és a szentség teljességének azt a példáját adja, amelynél nagyobb az Isten alatti világban nem képzelhető, és el sem lehet gondolni, hogy Istenen kívül bárki elnyerhesse."

Egyesek a pénzt istenítik, miért fáj az neked, hogy mi a hitünket gyakoroljuk?

És ha ez nem elég, beszéljenek Mária szavai helyettünk:

A legutóbbi medjugorjei üzenet tartalma:

*Medjugorje, 2009. december 2.*

Drága gyermekek! Ebben az időben, mely a készülődés és az örömteli várakozás

ideje, én, mint édesanyátok, szeretnék rámutatni arra, ami a legfontosabb

számotokra: a lelketek. Megszülethet-e benne a Fiam? Megtisztult-e a

szeretet által a hazugságtól, a gőgtől, a gyűlölettől és a rosszakarattól?

Szereti-e Istent mindenekfelett, mint Atyát és az embereket, Krisztusban

testvéreiteket? Megmutatom nektek az utat, amely felemeli lelketeket a

Fiammal való teljes egyesülésig. Arra vágyom, hogy Fiam megszülessen

bennetek. Mekkora öröm ez nekem, édesanyának! Köszönöm nektek.

2009. dec. 8. 16:37
 17/46 anonim ***** válasza:

én csak arra gondoltam,hogy miért csak egy szó esik az angyalról,ha az a címe?

Na mindegy...

amúgy annak a nagyszájú valakinek üzenem,aki a halottakkal nem beszélget,hogy tényleg nagyon csúnya dolog más t azért kritizálni,hogy kihez imádkozik!!!Nem az ő dolga??

Én sem szóllak le és ők sem,hogy te kinek imádkozol!!!

Szégyeld magad,és kérj tőlük bocsánatot!

2009. dec. 8. 17:00
 18/46 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. nem vitatom, hogy máriát Isten választotta a fia anyának. de ő nem jár közben senkiért, hisz az általam idézett írásszöveg egyértelműen kijelenti: (IDÉZEM, HA ESETLEG NEM LENNE BIBLIÁD, CSAK IMÁDSÁGOSKÖNYVED)"mert egy Isten van, és EGY KÖZVETÍTŐ (A KÁROLI SZERINT: KÖZBENJÁRÓ)ISTEN ÉS EMBEREK KÖZÖTT: egy ember, KRISZTUS JÉZUS." szerintem ez alapján az írásszöveg alapján egyértelműen kétségbevonható mária közbenjárói szerepe. igaz ugyan, hogy ezt az idézetet nem emberek, pápák vagy püspökök írták, hanem "csak" Isten szavában van benne, de szerintem éppen ezért ennek kellene hinni. előfordulhat, hogy félreértelmeztem valamit az írásszöveggel kapcsolatban, lehet, hogy nem egyértelmű, ha így látod, kérlrk álaszolj, hol siklott félre az értelmezésem. ugyanezt tedd meg kérlek a máté 6:7-el kapcsolatban is, ahol ez áll: "ti pedig ne mondjátok újra és újra ugyanazt", lehet, ezt is félreértettem. segítségedet előrre is köszönöm. péter
2009. dec. 9. 09:09
 19/46 anonim ***** válasza:
kedves 17.00 a gondolataimat a bibliából merítettem. a mintaima így kezdődik: "égi atyánk, szenteltessék meg a te neved" és a továbbiakban is Istenhez szól. én még nem találtam SEHOL olyan részt A BIBLIÁBAN, ahol valamilyen Isten helyeslését bíró személy Istenen kívűl máshoz imádkozott volna. ha te ismersz ilyet a bibliából, kérlek írd le, hogy igazat adhassak neked, és elnézést kérjek azoktól a személyektől, akiknek hamisan azt állítottam, hogy egyedűl Istenhez szabad imátkozni Jézus nevében. (jános 14:6 14 16:23-24 )
2009. dec. 9. 09:19
 20/46 A kérdező kommentje:

"Tudnotok kell, hogy csak egyetlen Isten van, és csak egyetlen közvetítő, Jézus Krisztus." ezt a mondatot Mária mondta...

Viszont nincsen jogod a katolikus egyház tanításait felülbírálni. Mi ebben hiszünk, hogy te miben az a te dolgod. Én nem erőltetem rá az igazamat másokra, akik másban hisznek.

Mi attól, hogy imádkozunk Máriához is, az nem törli el azt amit a mi Atyánknak ígérünk, hogy Ő az egyetlen Isten, Őt imádjuk, és az Ő parancsait követjük.

Ha ismernéd Máriát, tudnád, hogy Ő sohasem kéri az Ő imádatát, csakis azt, hogy:

"Térjetek meg! és Imádkozzatok!"

2009. dec. 9. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!