Én most vallásos vagyok vagy nem?
Nem járok magamtól templomba, és nem is imádkozom. Viszont az iskolámba vannak misék, azokra többé-kevésbe elmegyek. Csendben ülök, nagyjából figyelek, nem alszok, nem azért, mert érdekel, hanem mert ennyivel megtisztelek mindenkit. De áldozni nem áldozom, gyónni is évek óta nem voltam. Ha közös imádság van, akkor ha valaki figyel, akkor mondom az imát, de amúgy nem igazán szoktam, inkább csak végighallgatom.
Abban hiszek, hogy van egy Isten, de nem hiszem azt, hogy ez az én életemet nagyban befolyásolná. Amúgy senkinek a vallását nem szólom le, mindenkiét tiszteletben tartom addig, amíg az én 'vallási életemet' is tiszteletben tartják.
Kiskoromban amúgy sokat jártam templomba, de aztán egyre több rossz tapasztalatom lett az egésszel kapcsolatban, meg most már az egész egyházat és a vallást is máshogy látom.
Az szivacs.
Bekkeld ki valahogy.
Pl titokban rejtvényezz,játsz a telóval a pad alatt,úgy fogsz festeni,aki teljesen belemélyült a történet hallgatásába.Csak ne üvölts,amikor az 5000 pontos almát sikerül begyűjteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!