Hogy köszönnek egymás közt a Jehova tanúi?
Figyelt kérdés
Mint pl. a reformátusoknál a "BÉKESSÉG ISTENTŐL" vagy a katolikusoknál a "DICSÉRTESSÉK JÉZUS KRISZTUS" . A Jehova tanúinál van valami hasonló egyedi köszönés forma ami megkülönbözteti a mindennapi üdvözléstől?2014. febr. 9. 14:51
11/13 anonim válasza:
Nem osztom a véleményedet.
S nem kívánom az Ellenségem halálát sem.
A Tiédet sem.
A Reményeim, és Isten ígérete, az ellenkezőjét vallja annak amit mondasz.
S ha még is meg kellene halnom, akkor is a Jézus feltámadásba vetett hit minden szolgájának erős kitartást adott az életben, így nekem is.
Másik hozzá szóló:
Az őrtorony egy Bibliai kiadvány, és azt Dicsőíteni nagy hiba volna.
Én inkább azt írtam volna:
Dicsőség életünk forrásának, Jehova Istennek, és köszönet és hála fiának Jézusnak a mi királyunknak.
13/13 anonim válasza:
Mindig úgy hogy "szervusz"... úgy felkúr hogy nemigaz. Rokonságom egy része Jehovás, úgyhogy elég rendszeresen hallom.
Hogy miért nem lehet máshogy is köszönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!