Nekem az a kérdésem, normális-e az hogy Jehova tanui közé tartozik az anyósom és még a fiával él, és nem engedi h a lakásban szexeljünk vagy egymás mellett aludjunk?
alapvetően az nem normális, aki Jehova tanúja.
csináljátok nálatok a banzájt, ha meg anyja nem engedi el, és a pasid magától nem jön el, akkor beszélj vele.
Először is vallásszabadság van. Ami szerint mindenki abban hisz amiben akar.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy az illető személy ilyen mértékben fanatikus. Sem önmagának sem a környezetének nem használ.
Anyósodnak nevezed, holott nem az, sőt csak szexelni akarsz a fiával, a házasság gondolata meg sem fordul a fejedben/fejetekben.
HA IGAZ, hogy ő házasság nélkül együtt alszik egy más férfival, akkor a gyülekezetének jelentheted, ahol ki kell vizsgálni. Az eredmény a kiközösítés. Mert Jehova Tanújának sem megengedett az erkölcstelenség büntetlenül.
Bár ezt nem zsarolás céljából írtam! De megejthető a számára!
20:40
A vallásszabadság nem azt jelenti, hogy bárki bármit csinálhat, amit a vallása megenged neki, hanem bárki bármit csinálhat a vallása szerint, amíg az nem ütközik jogszabályba. És kissé szőrszálhasogatónak tűnhet, de semmilyen joga nincs megtiltani, hogy a fia nemi életet éljen. Ha az ő lakása is, akkor is nettó parasztság.
És mégis miért kéne, hogy megforduljon a házasság gondolata a fejükben a szex miatt? Én tökéletesen jól érzem magam a barátnőmmel, aktív nemi életet élünk, és nem adunk egy 3000 éves könyv szavára. Ennyi.
Mostantól én is aláírom a hozzászólásaimat, szerintem ez korrekt dolog.
Márk
Ne haragudj de hova házasodjak 18 évesen, sztem fiatal vagyok még h ilyen komolyan elkötelezzem magam! Szeretem a fiút és ezért elviselem az anyukája Jehováskodását, de negem ne akarjon megtéríteni!!!
Igy van igazad van, ha ő van benne ebbe a Jehova tanúságba akkor miért nem elég ha ő betartja a Biblai szerint előírt szabályokat, miért tartatja be azokkal akik nemis hisznek benne ???
Hihi, ez jó volt :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!