Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nekem az a kérdésem, normális-...

Nekem az a kérdésem, normális-e az hogy Jehova tanui közé tartozik az anyósom és még a fiával él, és nem engedi h a lakásban szexeljünk vagy egymás mellett aludjunk?

Figyelt kérdés
A barátom nem Jehova tanúja, csak az anyukája.
2010. jún. 23. 18:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Szia! itt találhat mindenki egy kis olvasnivalót Jehova "tanúiról":

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. jún. 24. 00:16
 12/24 anonim ***** válasza:
62%

Kérdezd meg a kedves anyóstól, hogy hogy is van ez a motoszka esttel náluk ;) :DDD

Az ilyen szektások sajnos tényleg nem 100as-ok azt kell, hogy mondjam, és tönkreteszik sok esetben gyakorlatilag a gyermekeik életét is a hamis vallásukkal. Ismerek egy gyereket, akinek a szülei J.tanúi....nagyon félénk, bizonytalan, visszahúzódós, gátlásos, és sztem ebben szerepet játszik a szülei a "vallásos" nevelés, amennyiben vallásnak lehet egyáltalán mondani.....sokszor eléggé sajnálom szegény gyereket...:/

2010. jún. 24. 02:23
 13/24 A kérdező kommentje:

Ez akkor is egy marhaság, mindig csak a Bibliára tudnak hivatkozni, és ha megkérdezel valamit akkoris onnan idéznek...engem nem érdekelne ez az egész ha minket békénhagyna és persze a fiait...arra azért választ adhatna valaki h egy az embernek van 2 felnött fia akkor miért akarja a gyülekezetre iratni a házat és mindenét?:S

Már kérdeztem h miaz, azt mondta h semmi olyasmi h szex vagy tapi a sötétbe, ez csak kitáláció, ez volt a válasz!!!Hát elég gázos h tönkreteszik ezzel a "vallással" a gyerekük életét!!!

Engem az a kérdés is foglalkoztat h mivan a véradással, ugye nem adhatnak vért.Mivan ha a gyere pl. autóbalesetet szenved és nagyon sok vért veszitett, csak ő tudná megmenteni a vérével rögtön, de ö nem teszi, mert Jehova tanúja, inkább haggya meghalni a gyerekét??? És mit mondana a gyereknek ??? "Bocs fiam, nem mentelek meg, mert Jehova Tanúja vagyok, inkább halj meg !" Ez a jobbik eset, és mivan ha gyereketszül és a kisbabának kell vért adnia??? Egy csecsemő mindennél aranyosabb, föleg ha az a tiéd, akkor is azt mondaná h bocsika, nem ?

2010. jún. 24. 14:16
 14/24 anonim ***** válasza:
62%
Jehova tanúi! éljen a szeretet! hitelesek vagytok,a kérdező kérdése is egy újabb bizonyíték...allelujahhhh
2010. jún. 24. 19:07
 15/24 anonim ***** válasza:
18%
"ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békét hozzak a földre; nem békét hozni jöttem, hanem kardot. Mert azért jöttem, hogy meghasonlást támasszak az ember és apja között, a leány és az anyja között, a fiatal feleség és anyósa között. az embernek bizony a saját háznépéhez tartozók lesznek az ellenségei. aki jobban vonzódik apjához vagy anyjához, mint énhozzám, nem méltó hozzám; és aki jobban vonzódik fiához vagy lányához, mint énhozzám, nem méltó hozzám" Jézus, máté 10:34-37
2010. jún. 25. 08:07
 16/24 anonim ***** válasza:
19%
igen, szerintem normális.
2010. jún. 25. 08:08
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
sőt, szerintem egyáltalán nincs semmi köze az egésznek semmilyen valláshoz: az én lakásomban én hozom a szabályokat. majd ha valaki fizeti helyettem a rezsit, takarít, mosogat, kiviszi a szemetet, bevásárol, ablakot mos, stb, azaz ELEGET TESZ annak, hogy ne VENDÉGKÉNT kezeljék, akkor esetleg kikérem a véleményét, de a döntés akkor is az enyém, MERT AZ ÉN HÁZAM. és természetesen az én gyermekem. márpedig a MAGYAR JOG szerint is a szülő számonkérhető a gyermeke tetteiért, ergo ameddig otthon lakik nállam, teljesen mindegy, hogy fizet-e vagy sem, tehát amíg nállam lakik, én szabom meg a feltételeket. kislány, ennek semmi köze a valláshoz, ebbe csak kapaszkodsz, és támadásra használod, mert előítéletesek az emberek... ennek inkább a jólneveltséghez van köze. lehet, hogy neked mindegy, hogy hol rakod szét a lábad, ezért nem ítélhet el ember. de más lakásában, ha lehet, legközelebb tartsd tiszteletben a szülő kérését, és meglásd, rengeteg konfliktust kerülsz el. a szelíd válasz elfordítja a dühöt, írja az álltalad becsmérelt könyv. szeresd felebarátodat, mint saját magadat, buzdít. én sem ítéllek el -mondta Jézus a paráznaságon ért nőnek- menj, és ne gyakorolj többé bűnt.
2010. jún. 25. 08:18
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem tudsz te semmit, igenis szinnte csak én takaritok, mosok, fözök, ugyhogy némi jogom azért van....ha eszek akkor viszek kaját magamnak, azt sem lehet mondani h élösködök....aztmondod h nem vagyok jolnevelt ??? Hát figyelj, ha te lennél ilyen helyzetben én azért megnézném h h birnád ki....és miaz h szétteszem a lábam ??? hogy beszélsz te ???Lassan 2 éve vagyok eggyüdt a párommal h jössz te ahhoz h azt mond h szétteszem a lábam ??? nem is ismersz engem....nem tudod te h mennyi mindent nyeltem már le, más már rég azt mondta volna a helyembe h na szevasz, én meg kitartottam, mert szeretem a barátom....nem tudom h te Jehova Tanúja vagy-e de ha azvagy akkor nagyon szépen beszélsz, így prédikáld az "igazságot" is!!!!!!Biztos sokan hinni fognak Jehovában....
2010. jún. 26. 05:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Jah bocs és még aztis, h szinte mindent a 2 fia fizet a lakásba, ö munkanélküli és nincs pénze, akkor mi van ????az egy dolog h a nevén van a lakás, csak nem mindeggy h ki tartja fent a lakást...egész nap prédikál és kész, én végezek el minden háztartási munkát és a fiuk fizetnek mindent, akkor hol az igazság ????
2010. jún. 26. 05:18
 20/24 anonim ***** válasza:
18%
kedves kérdező. ezek szerint a kérdésed nem kérdés, mert csak bizonyosfajta válaszokat fogadsz el. nekem is lenne egy ilyen kérdésem: ha kitakarítok nállatok, és viszek kaját, szexelhetek nállatok? vagy esetleg ez téged is zavarna?
2010. jún. 26. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!