Nekem az a kérdésem, normális-e az hogy Jehova tanui közé tartozik az anyósom és még a fiával él, és nem engedi h a lakásban szexeljünk vagy egymás mellett aludjunk?
Kérdezd meg a kedves anyóstól, hogy hogy is van ez a motoszka esttel náluk ;) :DDD
Az ilyen szektások sajnos tényleg nem 100as-ok azt kell, hogy mondjam, és tönkreteszik sok esetben gyakorlatilag a gyermekeik életét is a hamis vallásukkal. Ismerek egy gyereket, akinek a szülei J.tanúi....nagyon félénk, bizonytalan, visszahúzódós, gátlásos, és sztem ebben szerepet játszik a szülei a "vallásos" nevelés, amennyiben vallásnak lehet egyáltalán mondani.....sokszor eléggé sajnálom szegény gyereket...:/
Ez akkor is egy marhaság, mindig csak a Bibliára tudnak hivatkozni, és ha megkérdezel valamit akkoris onnan idéznek...engem nem érdekelne ez az egész ha minket békénhagyna és persze a fiait...arra azért választ adhatna valaki h egy az embernek van 2 felnött fia akkor miért akarja a gyülekezetre iratni a házat és mindenét?:S
Már kérdeztem h miaz, azt mondta h semmi olyasmi h szex vagy tapi a sötétbe, ez csak kitáláció, ez volt a válasz!!!Hát elég gázos h tönkreteszik ezzel a "vallással" a gyerekük életét!!!
Engem az a kérdés is foglalkoztat h mivan a véradással, ugye nem adhatnak vért.Mivan ha a gyere pl. autóbalesetet szenved és nagyon sok vért veszitett, csak ő tudná megmenteni a vérével rögtön, de ö nem teszi, mert Jehova tanúja, inkább haggya meghalni a gyerekét??? És mit mondana a gyereknek ??? "Bocs fiam, nem mentelek meg, mert Jehova Tanúja vagyok, inkább halj meg !" Ez a jobbik eset, és mivan ha gyereketszül és a kisbabának kell vért adnia??? Egy csecsemő mindennél aranyosabb, föleg ha az a tiéd, akkor is azt mondaná h bocsika, nem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!