Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan tudjuk, hogy Jézus...

Honnan tudjuk, hogy Jézus visszatért?

Figyelt kérdés
Ha valaki elkezdi híresztelni, hogy ő Jézus, ki fogja őt komolyan venni? Diliházba zárják, és ti sem fogtok hinni neki, akármit mond. Hogy ismernétek fel? Hiszen azt sem tudjuk hogyan nézett ki, és nem is feltétlen nézne ki ugyanúgy. Megint trükköket kéne csinálnia? Dynamo jobbakat tud, mint Jézus valaha, rá mégsem hisszük, hogy messiás. Akkor kiről hinnénk el?
2014. febr. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Nem lesz fájdalom, nem lesz sóhaj. Isten országában nem tudja majd elvenni semmi az örömöt. Nem lesz sírás, nem lesz gyász. A halottakért nem lehet már közbenjárni. Mindenki a cselekedetei szerint kapja a jutalmat.
2014. febr. 2. 20:06
 42/60 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem ez az Isteni világ létezett mindig is? Minek teremtette akkor a Földet?
2014. febr. 2. 20:09
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
Lakásul teremtette. De mindnyájan, mint juhok eltévelyedtünk, a saját útunkra tértünk; de az Úr mindnyájunk vétkét ő reá vetette.
2014. febr. 2. 20:17
 44/60 A kérdező kommentje:
Akkor abban a csodálatos, örömteli és igazságos világban nem lesz lakásunk? Vagy nem fog kelleni? Mert akkor még egyszer: minek teremtette a Földet ahelyett, hogy alapból oda születtünk volna?
2014. febr. 2. 20:21
 45/60 anonim ***** válasza:

"Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak először a kik meghaltak volt a Krisztusban; Azután mi, a kik élünk, a kik megmaradunk, elragadtatunk azokkal együtt a felhőkön az Úr elébe a levegőbe; és ekképen mindenkor az Úrral leszünk. Annakokáért vígasztaljátok egymást e beszédekkel."(1Tesz.4:16-18)

Ha netán nem látnád meg, de hallani biztos megfogod hallani.

2014. febr. 2. 20:25
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

"minek teremtette a Földet ahelyett, hogy alapból oda születtünk volna?"

Nehéz kérdés. Túl sokat kéne magyarázni. Nekünk arra kell figyelni, hogy bemehessünk az újrateremtett világba.

2014. febr. 2. 20:38
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor abban a csodálatos, örömteli és igazságos világban nem lesz lakásunk? "

Ján 14:2 Az én Atyámnak házában sok lakóhely van; ha pedig nem [volna], megmondtam volna néktek. Elmegyek, hogy helyet készítsek néktek.

Ján 14:3 És ha majd elmegyek és helyet készítek néktek, ismét eljövök és magamhoz veszlek titeket; hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek.

2014. febr. 2. 20:40
 48/60 anonim ***** válasza:
Mint láthatod, Kedves Kérdező, minden választ megtalálsz a Bibliában.
2014. febr. 2. 20:48
 49/60 anonim ***** válasza:
J ügynököt deakitválták..:(
2014. febr. 2. 20:55
 50/60 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem. Akkor most isten országában van lakás vagy nincs? Ha nincs, miért jó az(és miért nincs, ha mindenható)? Ha van, minek teremtette a Földet. Meg amúgy is, minek teremtette a Földet? És az embert?
2014. febr. 2. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!