Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan tudjuk, hogy Jézus...

Honnan tudjuk, hogy Jézus visszatért?

Figyelt kérdés
Ha valaki elkezdi híresztelni, hogy ő Jézus, ki fogja őt komolyan venni? Diliházba zárják, és ti sem fogtok hinni neki, akármit mond. Hogy ismernétek fel? Hiszen azt sem tudjuk hogyan nézett ki, és nem is feltétlen nézne ki ugyanúgy. Megint trükköket kéne csinálnia? Dynamo jobbakat tud, mint Jézus valaha, rá mégsem hisszük, hogy messiás. Akkor kiről hinnénk el?
2014. febr. 2. 16:15
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
Állítólag fehér ruhában lesz!
2014. febr. 2. 16:28
 2/60 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! :) hidd el tudni fogod amikor Jézus visszatér. Úgyhogy bármit hallasz,hogy Jézus uralkodik már ne dőlj be neki. "Íme eljö a felhőkkel;és minden szem meglátja őt, meg a kik őt által szegezték is;és siratja őt a földnek minden nemzetsége. Úgy van Amen."(Jel.1: 7)

"És akkor feltetszik az ember fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége,és meglátják az embernek Fiát eljöni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel."(Mt.24:30)

Mint ahogy mondtam,tudni fogod.

2014. febr. 2. 16:33
 3/60 A kérdező kommentje:
Jójó.. tudni fogom.. kényelmes válasz. De honnan fogom tudni? Például?
2014. febr. 2. 16:34
 4/60 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a kettes válaszhoz: mimdenki látni fogja kétség nélkül.
2014. febr. 2. 16:35
 5/60 A kérdező kommentje:
DE HONNAN FOGJUK TUDNI??
2014. febr. 2. 16:39
 6/60 anonim ***** válasza:
Majd ha valamelyik pap beöltözik.
2014. febr. 2. 16:41
 7/60 anonim ***** válasza:

2 es vagyok...

T.kérdező azt hittem,hogy a kérdést egy értelmes ember tette fel aki meg tudja érteni azt amit írok...tévedtem volna?

Amikor az ige azt írja,hogy mindenki látni fogja és tudni fogja akkor azok a mindenki között te is benne leszel.

Ha meg mindig nem érted akkor vedd ügyesen a Bibliát a kezecskédbe és olvasd el, akkor talán magadtól is megtudod... :)

2014. febr. 2. 16:58
 8/60 anonim ***** válasza:
Már rengetegszer visszajött, csak mentek a katonásgépek és mindég le akarták lőni, mert minden ufót le akarnak lőni, és őt is ufónak akarták nézni és őt is le akarták lőni!
2014. febr. 2. 16:59
 9/60 A kérdező kommentje:

#7 Én meg azt hittem, hogy itt értelmes emberek válaszolnak, nem olyanok akik szerint "majd megtudod.. nemtom hogyan, de majd megtudod", akiknek nem mindenre az a válasza, hogy "Mert Isten így akarta"

... és akik nem hisznek agyatlan mód egy minden hitelesség nélküli mesekönyvben.

2014. febr. 2. 17:06
 10/60 anonim ***** válasza:
Hát onnét fogod tudni bizton, hogyaz rtl-klubbon bemondják,miközben piros riasztást adnak ki arra a területre amerre jár.
2014. febr. 2. 17:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!