Honnan tudjuk, hogy Jézus visszatért?
Kedves kérdező! :) hidd el tudni fogod amikor Jézus visszatér. Úgyhogy bármit hallasz,hogy Jézus uralkodik már ne dőlj be neki. "Íme eljö a felhőkkel;és minden szem meglátja őt, meg a kik őt által szegezték is;és siratja őt a földnek minden nemzetsége. Úgy van Amen."(Jel.1: 7)
"És akkor feltetszik az ember fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége,és meglátják az embernek Fiát eljöni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel."(Mt.24:30)
Mint ahogy mondtam,tudni fogod.
2 es vagyok...
T.kérdező azt hittem,hogy a kérdést egy értelmes ember tette fel aki meg tudja érteni azt amit írok...tévedtem volna?
Amikor az ige azt írja,hogy mindenki látni fogja és tudni fogja akkor azok a mindenki között te is benne leszel.
Ha meg mindig nem érted akkor vedd ügyesen a Bibliát a kezecskédbe és olvasd el, akkor talán magadtól is megtudod... :)
#7 Én meg azt hittem, hogy itt értelmes emberek válaszolnak, nem olyanok akik szerint "majd megtudod.. nemtom hogyan, de majd megtudod", akiknek nem mindenre az a válasza, hogy "Mert Isten így akarta"
... és akik nem hisznek agyatlan mód egy minden hitelesség nélküli mesekönyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!