Honnan tudjuk, hogy Jézus visszatért?
Figyelt kérdés
Ha valaki elkezdi híresztelni, hogy ő Jézus, ki fogja őt komolyan venni? Diliházba zárják, és ti sem fogtok hinni neki, akármit mond. Hogy ismernétek fel? Hiszen azt sem tudjuk hogyan nézett ki, és nem is feltétlen nézne ki ugyanúgy. Megint trükköket kéne csinálnia? Dynamo jobbakat tud, mint Jézus valaha, rá mégsem hisszük, hogy messiás. Akkor kiről hinnénk el?2014. febr. 2. 16:15
11/60 anonim válasza:
A Biblia szerint a mennyekben csend lesz, mert az ég angyalaival megjelenik Jézus. Jézus felhőkön jön, és magával ragadja a megváltott élőket, feltámadnak a halottak, akik Jézusban haltak meg. Tehát úgy gondolom, hogy nem kell filózni, hogy Ő vajon Ő e. Ennek a világnak akkor véget vet, mindenki meglátja Őt.
12/60 anonim válasza:
Meg kell beszélni a NASA-val, meg a KGB-vel, hogy hagyják már egyszer leszállni! Akkor ő mindenhová be fog csengetni! Azok tudják majd igazán, hogy megjött, ahol meg csengő sincsen, mégis cseng a füle!
13/60 anonim válasza:
Jaaa értem már honnan fúj a szél. :)
Nos ebben az esetben sajnos nem segíthetek t.kérdező. Mert bármit mondhatok vagy írhatok te azt úgysem akarod meghallani.
Előbb próbálj meg hinni és utána megérteni a "mesekönyvet" .
Minden jót! :)
14/60 anonim válasza:
"Íme eljő a felhőkkel;és minden szem meglátja őt.."
Kedves Kérdező, ezen mi nem világos???
15/60 anonim válasza:
Ott ül majd a felhőkön egy nagy kerek ezüstkorongon, fehér ruhában lesz, ha minden szem észre fogja venni, akkor te is. Míg nem vetted észre, addig nem jött el!
(
Ez pont olyan:
- Honnan tudom, hogy pofont kaptam?
- Mert megérzed!
- Megérzem... Megérzem... De honnan tudom?
)
16/60 anonim válasza:
Kérdező, ha olvasnád a Bibliát, akkor mindennel tisztában lennél...
17/60 A kérdező kommentje:
Elolvastam, éppen ezért nem vagyok. Tömény ellentmondás az egész. Szóval felhőn jön majd? De a felhőkön nem lehet jönni. Ha voltatok már a Kékes-tetőn, tudjátok, hogy nem hogy ráállni de látni sem lehet, ha benne vagy. Akkor hogyan jöhetne mégis egy felhőn?
2014. febr. 2. 18:12
18/60 anonim válasza:
Ha agyatlanul trendi-mód mesekönyvnek nevezed a keresztények szentkönyvét - még is milyen választ vársz? Egyébként abból fogod megtudni, hogy egyszer megdöglesz és ott fogsz állni Őelőtte - és persze, mert így agyatlankodsz nem fogod felismerni. Addig is további jó loholást a divatok után!
19/60 Pietrosol válasza:
Szia!
A Krisztus minden ember belső világában születik meg.
"Az Isten országa nem szemmel láthatólag jő el."
20/60 anonim válasza:
A felhő a Bibliai leírásokban mindig Isten jelenlétére utal. Felhő takarta el a hegyet, ahová Mózes ment, felhő borította el Jézust, amikor Illéssel és Mózesssel beszélt, felhő vezette ki nappal Egyiptomból a népet, stb. Az, hogy felhőn jön, simán lehet a világ teremtőjének, akinek az nem akadály, hogy te nem tudsz rámenni, ahogy a vizen sem tudsz járni, igaz? Pedig Jézusnak ez sem akadály. Tehát ha úgy tetszik neked, vedd szimbolikusnak, amikor meg megtörténik, akkor meg meglátjuk, hogy miképpen lesz. Isten úgy szerette a világot, hogy egyszülött fiát adta érted. Nagyon fontos vagy számára, szeresd magadat, és így szeresd embertársaidat is. Ez a fontos, ez a jó hír, az evangélium, hogy megtisztított. A többit majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!