Mitől van ekkora Jehova csődület itt a gyk-n?
Kedves grkaty itt a válasz;
„Es minden versengés nélkül a’mi hitünknek nagy titka ez;
Az Isten megjelentt a’ testben, megigazíttatott Lélekben."
(1Tim.3:16)
Milyen kár,hogy nem tudtok gondolkodni és csak a bemagolt szöveget nyomjátok,és milyen kár,hogy a szervezetet teszitek Jézus Krisztus helyébe...nagy kár!
„Bizony,
a ti gondolataitok nem az én gondolataim, és a ti utaitok nem az én utaim – így szól az ÚR.
Mert amennyivel magasabb az ég a földnél, annyival magasabbak az én utaim a ti
utaitoknál, és az én gondolataim a ti gondolataitoknál” (Ézs 55:8-9).
Te gyarló ember,meg tudod fejteni az Isten titkait?
Ahogy olvasom itt a válaszokat úgy látom,hogy a Jehova tanúi igencsak Istennel teszik magukat egyenrangúvá. :)
Milyen kár,hogy a tisztelt grkaty nem figyel oda arra amit már ezerszer leírtunk!
„Még sok mindent kellene mondanom nektek, de most nem tudjátok
elviselni, amikor azonban eljön ő, az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazságra; mert
nem önmagától szól, hanem azokat mondja, amiket hall, és az eljövendő dolgokat is kijelenti
nektek” (Jn 16:12-13). Jézus nem a részleges igazságot, a téves ismereteket ígérte a
tanítványoknak, hanem a teljes igazságot, amire a Szentlélek vezeti el őket (Jn 8:32).
Milyen kár,hogy ezt nem tudjátok megérteni,és inkább a hamis próféták tanításai felé hajlotok! Kár,kár de nagy kár! :)
„de bennetek megvan az a kenet is, amelyet tőle kaptatok, ezért nincs
szükségetek arra, hogy VALAKI TANÍTSON titeket; sőt amire az ő kenete tanít meg titeket, az
igaz, és nem hazugság; és ahogyan megtanított titeket, úgy maradjatok meg őbenne” (1Jn.2:27)
Milyen kár,hogy az Őrtorony előtt meghajoltok és nem veszitek figyelembe azt amire a Szentlélek tanít!
Jó lenne odafigyelni,hogy mi forog kockán kedves tanúk.
És ne próbáljatok Isten helyébe lépni mert jaj lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!