Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mitől van ekkora Jehova...

Mitől van ekkora Jehova csődület itt a gyk-n?

Figyelt kérdés

#Exaltation
2014. jan. 29. 07:46
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%

S még annyit a 16-osnak:

Hiába jössz itt a 120. éves dolgokkal, mert csak ezekkel tudtok érvelni, ma már 2014-et írunk, és felhívom a figyelmedet, hogy nem rég is voltak értelmezések javítása.

Csak hogy tovább ellenségeskedj,

Persze olyan tanításban maradj amilyenben akarsz, mi haladunk előre, és nem ragadunk le és nem topogunk egy helyben.

2014. jan. 29. 23:34
 22/42 anonim ***** válasza:
24%

No látjátok ezért is tetszik nekem Jehova Tanúinál. Állandóan kutatják az Irásokat.

Ha valamit nem jól értelmeztek vannak annyira alázatosak, hogy a Biblia szerint megjavítják a nézetüket. Egy dinamikus szervezet, amin látni Jehova áldását.

El tudom képzelni, hogy ez amit most írok, felviszi egyes emberek vérnyomását :-D, de csak azt tudnám mondani, hogy szeretettel meghívom öket a kongreszusainkra, akkor látnának a saját szemükkel /különösen a nemzetközi kongreszusainkon/ hogy milyen boldog nép ez.

Tudjuk, hogy rengeteg Biblia ellenes dolgokat tanítanak az egyházak, de hát az embereknek sajnos sokszor fontosabb a tradíciójuk, mint a Biblia igazsága.

Pld. a karácsony, egyes ételek evésének a tiltása, nem Bibliai dogmák /háromságtan, lélekhalhatatlanság, lélekvándorlás, Istent rágalmazzák hogy kínozza örökkön örökké a nyomorultakat/..... tiltják a papjaiknak a házasságot, hajlonganak a képek, szobrok elött és és ....

2014. jan. 30. 04:56
 23/42 anonim ***** válasza:
20%

Sem a Károli fordításban, sem másban sem szerepel a ,,Szentháromság,, kifejezés. Ha ez annyira lényeges része lenne a keresztényi hitnek, ott kellene lennie, azonnal elhinném.

Üdv.

2014. jan. 30. 19:35
 24/42 A kérdező kommentje:

"Azért az érdekes lenne, hogy az Izraeliták mono Istent imádnak, és abból hirtelen trió lesz, amikor Jézus mint Isten fia megjelenik."

Többek között emiatt került keresztre. :-D

2014. jan. 30. 21:52
 25/42 A kérdező kommentje:
Szerintem a Jehovák is megfeszítettétek volna Jézust. :-D
2014. jan. 30. 21:53
 26/42 anonim ***** válasza:

25-ös hozzászólásból látszik, mennyire komoly a kérdező.

Ő tudja, hogy ha közel 2000 évvel (!) visszamennénk az időbe, akkor mit tennénk (mert gondolom Jehova Tanúira gondolt, nem Istenre, hogy a saját Fiát megfeszítené). Jó lennél az ezo tv-be, hülyíteni a népet, te lehetnél a múlt látnoka, aki összemossa a jelent a múlttal (mielőtt megvádolnának, nem, nem szoktam nézni ilyen műsorokat).

2014. jan. 30. 22:37
 27/42 A kérdező kommentje:
Téged is el tudlak képzelni hogy ott csápolsz a főpapokkal hogy feszítsék meg, mert káromlást szólt, mivel Isten fiává tette magát. :-D
2014. jan. 30. 22:52
 28/42 anonim ***** válasza:

Kedves Penu! Amiket leírtál, ahogy a keresztény ember él azt úgy hívják a Lélek gyümölcsei. Én azért élek úgy mert Isten kimunkálja bennem, fokról fokra.(kivétel a nem tanulsz meg verekedni, ugyanis küzdősportolok, mellesleg ezt a missziós munkában is használom, bármily hihetetlen, nem csak házalva lehet téríteni)Tehát nem egy szervezet szabályait tartom be, meg hogy megfeleljek Istennek, hanem mert egyszerűen elkezd rajtam látszani az Ő tisztasága, ahogy napról napra megszentel.És az az igazi evangelizáció, amikor a kollégáim megjegyzik, hogy én sosem beszélek csúnyán, nem mondok rosszat másra és szakmailag is jól teljesítek aztán kiderül hogy keresztény vagyok.Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor mondjam azt, hogy ítélkezel és olyan dolgokat állítasz rólam és feltételezem, itt más keresztényekről is, amelyek nem igazak, hogy bűnben élünk. Itt te vagy az, aki ítélkezel, vádaskodsz és ezzel, ha jól tudom,bűnt követsz el.

16-osnak ! Köszi a részletes leírást, szuper volt így olvasni. Ámen tesó!

2014. jan. 31. 00:56
 29/42 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, miért gondolod, hogy ezt tennék a Tanúk Jézussal?

Kicsit merész kijelentés ez. Nem tudom te tudod-e, hogy mi hogyan viszonyulunk Jézushoz?

2014. jan. 31. 09:07
 30/42 A kérdező kommentje:
Mind az Ó, mind az ÚSZ-ben a legsúlyosabb bűn, ha valaki Istenné teszi magát. Jézus ellen is ez volt a legsúlyosabb vád, ami miatt megfeszítették. Értsétek meg, hogy a főpapok oldalán álltok.
2014. jan. 31. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!