Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mitől van ekkora Jehova...

Mitől van ekkora Jehova csődület itt a gyk-n?

Figyelt kérdés

#Exaltation
2014. jan. 29. 07:46
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö!

Akkor én azt mondom, hogy te is Istenné tetted magad, és mindenképp halálbüntetést érdemelsz!!!

Ugye, milyen logikus, és jogos?

2014. jan. 31. 10:43
 32/42 anonim ***** válasza:
Jézus sohasem akart egyenrangú lenne az Atyjával. ,,Főpapok oldalán,,? Újabb érthetetlen kifejezés...
2014. jan. 31. 11:00
 33/42 A kérdező kommentje:

"Jézus sohasem akart egyenrangú lenne az Atyjával."

A Ti bibliátokban ez nem szerepel mert az őrtorony izléstelenül átírta, de a Biblia szerint Jézus egy az Atyával, és Istennel egyenlő.

2014. jan. 31. 11:17
 34/42 A kérdező kommentje:

"Akkor én azt mondom, hogy te is Istenné tetted magad, és mindenképp halálbüntetést érdemelsz!!!

Ugye, milyen logikus, és jogos?"

Nehogy előgyere azzal a butácska érveléssel! :-D

Elmenvén gondolkodj el azon hogy mivel vádolták Jézust a János 10:33-ban.

2014. jan. 31. 11:25
 35/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö, milyen kár hogy nem figyelsz oda komentárokra, mert akkor már ezredszer nem tennéd fel te és a kedves hittestvéreid ujra ugyanazt a már régen megválaszolt kérdést.

Ha kicsikét oda figyelsz, csupán a nyugalmatok kedvéért legtöbbször a Károli Bibliából idézzük a verseket, és abban a pillanatban szidjátok az Örtornyot.

Valaki úgy látszik nagyon félt benneteket, nehogy el kezdjetek gondolkodni azokon a verseken amiket megírunk nektek.

Százszor is megírtuk, mit mond a Károli fordítás. De ti kitéptek egy mondatot az összefüggésböl. Az egész fejezetet el kell olvasni.

Mond mit jelent például az , hogy a Károli Biblia szerint a János 17 fejezetében, Jézus Krisztus arra kérte Atyját, hogy a tanitványai is EGYEK legyenek, mint ahogy egy Ö és az Atyja? Megeszem a kalapom, ami nincs, ha te erre megválaszolsz...ujra el fogsz szaladni, te vagy a hittársaid , és ujra kezditek szidni a mi Bibliánkat és az Örtornyot.... hát nem vicces?

Mit jelent szerinted az, hogy Isten amikor megteremtette Évát azt mondta "lesz a kettö egy test?" Ez mit jelent, hogy a férj és feleség EGYEK? 1.Mózes 2:24

2014. jan. 31. 20:04
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról, hogy Jézus kihez imádkozott. Illetve, miért mondta, hogy „ne az én akaratom legyen meg, hanem a tiéd”? Pedig tökéletes volt emberként is Urunk. Ebből is látszik, hogy nem lehetnek egyek, vagy egyenrangúak.
2014. jan. 31. 23:35
 37/42 anonim ***** válasza:
27-es kommenteddel meg nevetségessé tetted magad. Nem ismersz, mégis "el tudod képzelni", hogy mit tettem volna 2 ezer évvel ezelőtt. Kész röhej. A másik meg, hogy én hiszem, hogy Jézus az Isten Fia, te pedig tagadod. Úgy hogy ne magadból indulj ki.
2014. jan. 31. 23:39
 38/42 A kérdező kommentje:

"Mond mit jelent például az , hogy a Károli Biblia szerint a János 17 fejezetében, Jézus Krisztus arra kérte Atyját, hogy a tanitványai is EGYEK legyenek, mint ahogy egy Ö és az Atyja? Megeszem a kalapom, ami nincs, ha te erre megválaszolsz..."

Katy!

Ez ugyanolyan titok mint a szentháromság. Ne próbálj ezen agyaskodni, higgyél inkább benne!

2014. febr. 1. 09:13
 39/42 A kérdező kommentje:

Te is fogadd meg az előző kommentemben írt tanácsom!

2014. febr. 1. 09:18
 40/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö, te hiszel abban. hogy a Jézus Krisztus összes tanítványai, akik milliók vannak, hogy azok egy szószerinti EGY TEST?

Igen én hiszek abban, amit Jézus mondott, de gondolod hogy Jézus azt gondolta ebben a fejezetben, hogy az EGYEK legyenek a tanítványai, hogy egy nagy hatalmas testet fognak alkotni, valahogyan egybepréselve??!

De hát miért kéne nekem ebben hinni? TE EGY TEST VAGY a hittestvéreiddel? Szószerint olyanok vagytok egymásra ragasztva, mint a sziámi ikrek?

Nem úgy értjük ezt logikusan, hogy EGYSÉGBEN vannak?

Hogy hiszel te abban, hogy a férj és feleség EGY TEST?

Vagy bocsáss meg, nektek be van tiltva gondolkodni? Muszály hogy elfogadjátok a vezetöitek dogmáit?

2014. febr. 1. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!