Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Helyes irányba vezetnek a...

Helyes irányba vezetnek a világ vallásai?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kedves tízes melyik irányba vezet el, hová, és melyik Isten?

Van vallás, amelyik a nirvánában hisz, van amelyik a lélekvándorlásban ember vagy állat formájában, van amelyik a menyországi életben vagy a tüzes pokolba hisz, van amelyik pokolgépes robbantásokat hajt végre.....

2014. jan. 17. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Kedves grkaty! Isten csak egy van, és ha valaki Őt megtalálta, akkor Ő ráállítja a helyes útra. Ami nem a vallási szabályok betartását jelenti, hanem elsősorban a minél jobb emberré válást. Ez az út pedig csak jó fele vezethet.
2014. jan. 17. 21:25
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem. Tömegembert formálnak belőled.
2014. jan. 18. 04:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves azt hiszem tizenkettes ki az az Ö? Van-e neve?

Elöttem író, baj az ha gondolkodunk? :-) Vagy muszály vak kötelességgel követni azt amit egyszer betanult az ember?

2014. jan. 18. 09:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt kell figyelembe, amit a Biblia ír, és eszerint kell mérlegelni, hogy melyik a vallás, amely az élethez vezet.
2014. jan. 18. 11:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Annyi szent, hogy az egyik vallásból indulsz ki, akkor a sajátodon kívül mindegyik vallás rossz útra vezet.

Hogy lehet akkora b*romságod írni, hogy egy vallás alapján, vagy egy bizonyos vallás szent könyve alapján, kell nézegetni a másik vallást?! Az semmivel sem visz előrébb, sőt csak még jobban akadályozza a dolgot.

Jah és, hogy érted, hogy helyes irány?

2014. jan. 18. 12:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Kedves grkaty! Ő az Isten. A neve: Isten. De úgy is mondhatnám: "Isten a szeretet."
2014. jan. 18. 12:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, ne haragudj, hogy kérdezlek kiváncsi vagyok, mi az Ö neve?

Az én Istenem neve a Zsoltárok 37:11 szerint Jehova

Mert Pál apostol is megírta, hogy sok isten és sok úr van.

Bár az egyiptomi, görög, római istenek már letüntek, de ezeknek is nevük volt, mégis a mai idökben is sok istent imádnak az emberek. Péld. Krisna....nem tudom járnak-e nálatok is, de többször volt alkalmunk velük barátságos beszélgetést folytatni, ök is meg vannak róla gyözödve, hogy az ö Istenük az igazi

2014. jan. 18. 13:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves grkaty! Ha azt mondom, hogy Isten neve Jehova, elégedett leszel?

Olyan fontos ez? Szerintem olyan pitiáner dolog azon vitatkozni, hogy mi Isten neve. Hívd Jehovának, ha úgy tetszik. Nekem csak simán Isten.

2014. jan. 18. 13:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Elfelé vezetnek önmagadtól... energetikailag a szétszóródásba.
2014. ápr. 14. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!