Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Hit gyülekezetéből ismritek...

A Hit gyülekezetéből ismritek A dobost? Ha igen, további kérdés lent?

Figyelt kérdés
Szerepelt-e főzőműsorban, ahol bizonyságot is tett???
2009. nov. 30. 18:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Először is: Képzeld, tisztában vagyok vele, hogy benne van a bibliában, mert olvasom, ismerem Isten Igéjét. Mivel már kaptál rá választ, így nem teszem meg újra...

És te ismered ezt: Márk 16:17.

Azokat pedig, a kik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak. Tehát ha hiszel, ördögöket (démonokat) űzöl és új nyelveken szólsz. Vagy nem fogadod el Isten szavát? A nyelveken szólásról pedig:

Csel 2,4

És megtelének mindnyájan Szent Lélekkel, és kezdének szólni más nyelveken, a mint a Lélek adta nékik szólniok.

Csel 10,46

Mert hallják vala, hogy ők nyelveken szólnak és magasztalják az Istent.

1Kor 14,2

Mert a ki nyelveken szól, nem embereknek szól, hanem az Istennek; mert senki sem érti, hanem lélekben beszél titkos dolgokat.

Másodszor: nem ez volt a kérdés, tehát off téma.

2009. dec. 28. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
érdekes, hogy a két, általad és általam idézett bibliavers üti egymást. ámde tudjuk, hogy a biblia nem mond ellent önmagának. a magyarázat: az általad idézett írásszöveg Jézus felkent követöiről szólt, akik Jézus idejében éltek. 1 korintusz 13:8 "de legyenek akár prófétálás ajándékai,el lesznek távolítva, legyenek akár nyelvek, meg fog szünni" ezen apostolok halála után ezek meg is szüntek. ezért érthető, hogy Jézus a vég idején élőknek az általam idézett figyelmeztetést adta.
2009. dec. 28. 21:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy felvilágosítottál a Jehova Tanúi álláspontjáról és a saját gondolaitok alapján magyaráztad meg Isten Igéjét. De engem mégiscsak Isten Igéje érdekel és AZ Ő IGAZSÁGA, ami szabaddá tesz.
2009. dec. 30. 14:38
 14/14 anonim válasza:
halihó! Ha még élsz, akkor elmondom, hogy a dobost Barille Pasquale-nak hívják, becenevén Paci. Régebben az R-GO dobosa is volt. A jelenben kávézó lánc tulajdonosa tudtommal. Youtube-on sok mindent találhatsz ha a keresőjébe beírod, hogy Pasquale Barille. Remélem tudtam segíteni már több mint egy fél évtizedes kérdésedben :)
2015. márc. 24. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!