Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi értelem annak, hogy az...

Mi értelem annak, hogy az internetek ki írogatják dicsőség Istennek meg jajj köszönöm Istenem. HA az Úrnak szól miért nem mondják neki miért kell az interneten ki írogatni?

Figyelt kérdés
Nem vettem meg akik így csinálnak egyszerűen csak nem értem.
2014. jan. 7. 14:39
 1/8 Tamás321 ***** válasza:
47%
Talán magamutogatás, nem?
2014. jan. 7. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert az ember társas lény...
2014. jan. 7. 16:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és az "internet" a facebookot takarja:)
2014. jan. 7. 16:30
 4/8 yuda ***** válasza:

Nem jellemző, hogy használom a facebookot, de mint biblia ismerő ember szólok hozzá, ha már ide, a vallás rovatba írtál.

Ha problémád van az Istent dicsőítő emberekkel, akkor problémád van a bibliával is, pl. zsoltárok, hiszen abban sok ilyen van. Ha viszont azt elfogadod, akkor fogadd el ezt is.

Egyébiránt pedig nem hiszem, hogy valaki kényszerít, hogy ezeket olvasd, ha nem akarod. Ha pedig mégis elolvasod, akkor egyedül magadnak köszönheted.

2014. jan. 7. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem zavar csak nem látom értelmét a dolognak.Ha valaki dicsérni akarja Istent mondja el neki de,hogy a facebookon kereszténykedni....gondol meg:Azt mondja Isten megnézem a facebookon hányan dicsérnek engem.Szerintem csak ki akarnak tünni figyelem felkektésként csinálják.

Nekem erről az jut eszembe mikor a képmutató ember az utszélén imádkozik ,hogy lássák őt az emberek....

2014. jan. 7. 18:32
 6/8 yuda ***** válasza:

Oké, látom nem voltam világos. Olvasd el ezt, a teljesség igénye nélkül, és kritizáld őket, ha úgy érzed.

Mózes II. könyve:15:2 Erősségem az Úr és énekem, szabadítómmá lőn nekem; ez az én Istenem, őt dicsérem, atyámnak Istene, őt magasztalom.

Zsoltárok könyve:7:18 Dicsérem az Urat az ő igazsága szerint, és éneklek a felséges Úr nevének.

Zsoltárok könyve:28:7 Az Úr az én erőm és paizsom, ő benne bízott szívem és megsegíttettem; örvend szívem és énekemmel dicsérem őt.

Zsoltárok könyve:56:11 Dicsérem Istent, az ő ígéretéért, dicsérem az Urat az ő igéretéért.

Zsoltárok könyve:69:31 Dicsérem az Istennek nevét énekkel, és magasztalom hálaadással.

Dániel könyve:4:34 Most azért én, Nabukodonozor, dicsérem, magasztalom és dicsőítem a mennyei királyt: mert minden cselekedete igazság, és az ő utai ítélet, és azokat, akik kevélységben járnak, megalázhatja.

Nekik mit mondtál volna?

- Ne haragudjatok, de Istent dicsérni, neki dicsőséget adni magánügy, úgyhogy pssszt. :D

Szerintem inkább csitulj és ha idegesít, kerüld a beírásokat: egyből nem fognak zavarni.

2014. jan. 7. 21:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Jogos a felvetésed. Több oka is lehet, talán erre a logikus dologra még nem jött rá, esetleg a beszélt nyelvet írja le valamilyen szövegkörnyezetben - mindenesetre van benne figyelemfelhívási célzat. Lehet benne szenteskedés is. Meg kellene kérdezni, amikor ilyet látsz, attól, aki írta. Ha ugyanis "csak" Istennek akart "üzenni" akkor valóban teljesen felesleges. Okosan gondolkodsz, érdemes lenne tovább képezned magad, és figyelhetnél a helyesírásodra.
2014. jan. 8. 19:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat figyelni fogok.:)

Amúgy nem a dícsérettel van a bajom,de már leírtam.....

2014. jan. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!