Tudnátok nekem kérlek segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy érdekes téma, amellyel foglalkoztam. Ez a testbeszéd. De utánanézvén, ezoterikus oldalakon képeznek embereket ezzel kapcsolatban... Emiatt úgy döntöttem, hogy nem kellene ezzel foglalkozni... Szerintetek is bűn Isten szemében, ha a testbeszéd jelentésével foglalkozok? Mert elsőre nem gondoltam, hogy ilyen terület foglalkozik vele, mint az ezotéria... Nem tűnt olyan dolognak, ami bűn lenne Isten szemében, de úgy látszik, hogy mégsem helyes...2014. jan. 6. 21:16
11/11 KZitus válasza:
Kedves Zoly
Írod: "Nincs olyan, hogy "csupán világi" bölcsesség, attól hogy a fizikai világban használható valami, még nem automatikusan Isten-ellenes."
Ezzel kapcsolatban ír a Biblia:
Kolosszé 2:8 " Vigyázzatok: valaki még netán zsákmányul ejt titeket a filozófia és üres megtévesztés által, ami emberek hagyománya szerint, a világ elemi dolgai szerint, és nem Krisztus szerint való;"
1Kor. 1:20-21 "Nem tette-e bolondsággá az Isten a világ bölcsességét? ... Mivel ugyanis — az Isten bölcsességének megfelelően — a világ a maga bölcsessége útján nem ismerte meg az Istent, az Isten jónak látta, hogy a prédikált dolgok bolondsága által mentse meg a hívőket."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!