Ugye jól gondolom, hogy ezt nem szabad megtenni a saját érdekemben?
Én egy 19 éves fiú vagyok, aki igyekszik minél jobban Istenhívő életet élni, bár tudom, hogy még sok dolog hiányzik ehhez, pl. eléggé keveset imádkozok vagy olvasom a Bibliát, de járok templomba, kántorkodom meg kéthetente bibliaórákon is részt veszek. Persze tudom, hogy cselekedetek nélkül senki se lesz jó kereszténnyé, ahhoz tenni is kell.
Ami az én problémám, hogy van egy nagy keresztem, aminek súlyát napról-napra megérzem, ez a homoszexualitás. Eddig még csak párszor éltem ki és kicsi és buta voltam, de ezt már nagyon megbántam. Mostanság többször érzem, hogy nem bírom visszatartani azt a vágyamat, hogy hozzám hasonlókkal ismerkedjek. Ez sikerült is, és folyton hívogatnak magukhoz mindenféle akár hihető magyarázatokkal is, hogy éljem már meg ezt a dolgot, mert úgy sincs ebből szabadulás. Képeket küldenek, én meg maszturbálok, szinte minden nap. Már-már találkozót beszélünk meg, és én néha tényleg mennék is rohanvást a buszra, hogy paráználkodjak egy másik fiúval.
Kezdem úgy érezni, és ez is az igaz, hogy mindez csak az Ördög játszmája ellenem. Egy darabig szerelmes voltam egy fiú osztálytársamba, de rájöttem, hogy ez az érzés is csak az Ördögtől ered, mióta imádkozok ez ellen, érzem, hogy múlóban van, de még így is kevés, amit ezek ellen teszek.
Ugye valóban nem szabad semmi esetre sem elmennem egy ilyen másik fiúval, hogy olyan förtelmeket műveljünk? Hogyan lehetne szabadulni ezektől a gondolatoktól? Milyen imák lehetnek hatásosabbak? Köszönöm a normális válaszokat!
Én is meleg vagyok ! :)
És a sorsban én is hiszek!
Igaz templomba nem járok régen voltam ministrás stb..
Én azt mondom nektek teked kedves kérdező hogy ez nem Bün!
Ez olyan mint a fizika vagy a gravitáció csak gén formájában és ezzel nem tudsz mit csinálni ha akarnál akkor sem!
Mert lehetetlen , szerintem éld nyugodtan az éáletetd ahogy neked jó ezt nem tudja senki meg változtatni ebbe nem lehet beleszólni és orvosolni sem sajnos! :(
Vagyis nem sajnos mert attól te hogy meleg vagy vagy bi vagy 100% os életet élhetsz sőt még talán bizonyos dolgokban jobban és megfelelőbben fogsz teljesíteni az életben!! :)))
korom le maradt bocsika 26 f vok Bp :)
És kb 6-7 éves korom óta tudom magamról hogy a fiúk jönnek be ! :)
Mindig keverve van a hivo,es a hivo.
Az eggyik az igazi ,a masik ezekszerint nem az.
Az eggyik a Biblia tanitasa szerint el.
A masik csak mondja.
Az eggyik megertette mit kell tenni es teszi.
A masik sajnos nem,es azt teszi amit o maga jonak talal.
"nekem senki ne mondja meg mit csinaljak"
Ha nem,hat nem,de a ketto kozott akkor is kulonbseg van.
A te esetedben kedves fiu,a jozan paraszti esz talan segit.
Én nem olvastam a Bibliát(fogalmazzunk így, mert már nagyon régen történt. Persze rémlik valami a hittan órákról, hogy mi volt benne) ezért nem tudok belemenni a részletekbe, de mióta megírták a világ biztosan rengeteget változott. Persze fontosak a gyökerek, de csak kiindulásnak. Tudom, hogy sokaknak nem elfogadható példa, de ha másnak nem is azért elgondolkodtatóak ezek:
O - [link]
O - [link]
A South Park-on rágja át magát aki elkezdte, mert a végén mindig levonnak egy "tanulságot". Tudom ezzel a résszel magam alatt is vágom a fát, de a pedofília és a homoszexualitás között ismerjük fel a különbséget.
Persze győzködhetnek a hívők engem Isten létezéséről, ahogy én is a saját felfogásomról, de az a szomorú, hogy velük ellentétben én nem ítélem el őket azért amik.
Érdekes helyzet, ha szigorúan veszed a Bibliát és a vallási tanításokat, akkor valószínűleg választandó kell a vallásod és az érzelmeid között.
Ateistaként is van élet, csak az áttérés nehéz.
Ne hidd el, hogy akik ítélkeznek felettes, azok jobban tudjak, hogy milyen helyzetben vagy, mint te magad! Fogalmuk sincs róla, csak élvezik, hogy gonoszkodhatnak, mert védve érzik magukat a Biblia által, de attól meg gonoszság, amit tesznek! Ha meleg vagy azzal nem teszel semmi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!