Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek? Szólnom kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Szólnom kellene vagy a saját érdekemben ne tegyem?

Figyelt kérdés

Szóval több mint 1éve vagyok együtt a barátommmal.

1,5 éve kavart egy csajjal,akivel egy suiba jártam, és utáltuk egymást. Ez a kavarás 1hétig tartott,de a barátom elég nehezen felejtette el. Én egy évvel idősebb vagyok a csajnál.

Na szóval még anno,mielőtt megismert volna a pasim,kikérdezte a csajt,hogy milyen vagyok,ő persze azzal kezdte,hogy "csúnya". Ez viszont nem igaz.És nem egoból írom.

Tehát,ők egy ideig beszéltek még msn-en és a barátom a járásunk első hónapjában kb. 3x fel is hívta őt,hogy megkérdezze mi van vele. Csak miután én megmondtam neki,hogy nekem nem tetszik,hogy beszélnek ő letörölte msnről,nem kereste többé.

A többi volt barátnője,aki még zavart,hogy fent van neki msn-en,vagy myvipen ismerősök között,letörölte.

Kb. 3hete megváltoztattam a myvip jelszavát, és ő is az enyémet,mert megbeszélük,hogy inkább nem használjuk.

És mikor először beléptem az övébe,hát csodák folytán érkezettnek neki ettől a volt csajától egy levél,amiben az állt, "ha legközelebb találkozunk,azért köszönhetnél"

Rögtön töröltem,tehát nemtud róla. Tegnap viszont ismerősnek jelölte a csaj őt,amiről szintén nem tud,mert ezt se mondtam el,igaz vissza se igazoltam. Letiltottam onnan is,hogy levelet se küldhessen a csaj,és többet ismerősnek se jelölje.

Láttam az adatlapján,hogy kapcsolatban van.

De nagyon megijedtem, hogy esetleg vmilyen hátsószándékkal csinálta,amit csinált.

Amúgy a csaj dobta őt,és később sem akart már vele összejönni.

Gondolom ha vmit akart volna,nem 1,5év után kezdene rá hajtani,meg annyira szemét csak nem lehet,hogy ha tudja,hogy mennyi ideje együtt vagyunk,akkor így keresztbe tesz?

Meg akkor az a barátom mellett szól,hogy ha a csaj ilyen levelet írt neki,akkor tényleg rá se hederít már.

Én tudom,hogy szeret a barátom,mindennél jobban. Velem tervezi az életét,el akar jegyezni,minél hamarabb össze szeretne költözni.Bár még eléggé fiatalok vagyunk ezekhez.De ez a leghosszabb kapcsolatunk eddig.

Nem akarom neki elmondani,hogy ezek történtek.

Viszont kíváncsi lennék a véleményetekre,hogy szerintetek van-e okom félni?

Annyira ideges vagyok,csak az jár a fejemben,hogy hamarosan elém áll és azt mondja,hogy "van lehetőségem vele újrakezdeni,akkor bocs,de inkább visszamegyek hozzá" vagy valami hasonló.

Pedig ilyen komoly tervek,nem hinném,hogy megtenné.

Mit gondoltok?

2010. márc. 15. 12:10
 1/6 anonim válasza:

HÁÁÁT.....

Velem is volt ilyen!

Én azt javaslom, hogy mond el a pasidnak, a myvippes dolgot!

Ha nem érdekli, akkor a csaj sem érdekli!

És amikor elmondod neki, kérdezd meg, hogy szeretne e azzal a lánnyal lenni vagy inkább veled lenne!

Jobb, mintha a hátad mögött derülne ki!(lány elmondaná neki, h irt neki)

nem?

És ha komolyan gondolja veled, akkor mért kellene neki más?

2010. márc. 15. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Minek szólnál,semmi okod a félelem,recsak kicsit túlon túl féltékeny vagy.
2010. márc. 15. 12:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Most felvettem a csajt msnre,és ha fent lesz mgkérdezem tőle,hogy mit akar a barátomtól.
2010. márc. 15. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Olyan egyértelmű minden, hogy nem is értem, hogy nem érted :D

A barátod annyira szeret téged, hogy tényleg teljesen megszakította minden kapcsolatát azzal a lánnyal, még az utcán sem köszönt neki, amikor találkoztak. Az a lány pedig érthetően felháborodott ezen, ezért írt neki myvipen, hogy mi a franc van a barátoddal.

Viszont elég szomorú, hogy ennyire féltéken vagy, és te szabályozod az emberi kapcsolatai egy részét. Tudom, hogy nem fogod elhinni, amit mondok, de ha továbbra is ilyen betegesen féltékeny maradsz, akkor két lehetőség lesz a jövőben: vagy a barátod megunja a láncon tartást, és otthagy a fenébe minden nagy szerelem ellenére, vagy pedig meglesz az eljegyzés, az összeköltözés, és az esküvő, és te pedig továbbra is így fogod őt fogni, amit egyszer vagy ő un meg, és ott hagy gyerekestül, vagy te unod meg őt, amiért ilyen irányítható -persze azt nem fogod tudni, hogy a te hibádból- és te fogod megcsalni őt, és kilépni a házasságból. Mondjuk ez egy másik történet, és én kalandoztam el, bocs.

Nem is beszélve erről az értelmetlen titkolózásról, ami miatt most azt érzed, amit. Ha elsőre szólsz a barátodnak, hogy írt ez a csaj neki myvipen, biztos vagyok benne, hogy egyszerűen elmondja, hogy találkozott vele az utcán, de nem is mert köszönni neki a te hatásodra, és ő is úgy gondolja, hogy ezért írt a csaj myvipen. Emelett biztosított volna a szerelméről, és hogy nem tervez visszamenni hozzá.

De persze nyíltan beszélni túl egyszerű lenne.

2010. márc. 15. 12:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Szóltam,hogy beszélni szeretnék vele.

Felhívott rögtön és elmondtam neki,a bejelölős dolgot.

Azt mondta,nyugodjak le,nem fog visszamenni hozzá,és nem is akar,amúgy sem tudna megbízni a csajban,és egyáltalán nem ér neki annyit az a csaj,hogy ezt a kapcsolatot kockáztassa miatta.

És megkért,hogy ne rajta vezessem le a dühömet,mert nem ő kereste.

És azt mondta,hogy a csaj max barátság miatt keresheti fel őt,mert tudja,hogy ilyen okból biztos,hogy nem keresné.

Aztán megmondtam neki,hogy barátok sem lehetnek. Aztán erre elismételte ugyanazt,hogy nem kockáztat semmit érte.

Amúgy meg,ő is ugyanúgy eltiltott engem a volt pasimtól,aki nyáron még 1000x durvábban akart bekavarni köztünk.

Én nem mellesleg azért is kaptam fel ezen jobban a vizet,mert szombaton 1 másik volt csaja hívta telefonon,végig is hallgattam a beszélgetésüket,meggyőződtem róla,hogy ő se érdekli,bár azt addig is tudtam.Átvettem a telefont és elküldtem a K.anyjába.

2010. márc. 15. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó, akkor mindketten betegesen féltékenyek vagytok. Így már tényleg összeilletek :D
2010. márc. 15. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!