Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak engem háborít fel, ez a kép?

Csak engem háborít fel, ez a kép?

Figyelt kérdés
Találtam ma egy gif-et az egyik oldalon ( [link] ) és ugye rá van írva, hogy "GOD?" na most engem azért bosszant fel, mert az összes képen lévő népek, egyike sem hisz Istenben, mert ők másban hisznek. Azoknak a népek nem keresztények hanem más vallást gyakorolnak. Ez nagyon bosszantó, hogy az emberek ennyire tudatlanok és ilyeneket raknak ki Istenről..IGEN ÉN HISZEK ISTENBEN.

2014. jan. 4. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%

Engem nem háborít fel, pedig hívő vagyok.

Okok:

1. Szerintem teljes népek nem hisznek Istenben. Nem ismerek olyan népet, amely teljes egészében hívő lenne.

2. A világ lakosságának 1/7 része valamilyen értelemben keresztény, 6/7 része nem. Mégis mindent az 1/7 rész ural. Elég rossz uralmat gyakorolnak, a 6/7 rész megtapasztalja ezt és jogosan szembesíthetnék az 1/7 részt a Bibliával. Persze más kérdés, hogy nem az 1/7 rész teljes egészében uralkodik, hanem annak is csak egy szűk rétege, de ezt "onnan" nem látják és megértem őket.

3. Az ember a szenvedései közepette kérdezi Istent. Pl.: Jób könyve. Ha felháborodnék a képen, akkor Jób könyvét sem tudnám olvasni.

4. Nem tudhatom, hogy a képeken szereplők miben hisznek. Valaki a bőrszíne és a szeme állása alapján lenne keresztény vagy nem keresztény???

2014. jan. 5. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem abból indultak ki, hogy akik ezt meg azt tették, miben hisznek, hanem abban, hogyha elvileg Isten teremtett mindent, akkor ezt az összes szörnyűséget is ő teremtette. Én ebbe nem akarok belemenni, hogy szent szövegek vagy vallás alapján mennyire sarkos vagy nem sarkos gondolkodásmód, mert nem vagyok hívő, de az alapja sztem ez, nem az elkövetők vallása.
2014. jan. 6. 03:15
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ez nagyon kifejező alkotás.
2014. márc. 2. 00:08
 14/14 kavinton12 ***** válasza:
100%

"na most engem azért bosszant fel, mert az összes képen lévő népek, egyike sem hisz Istenben"

Ezt irtad.No comment.

2014. márc. 2. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!