Csak engem háborít fel, ez a kép?
Engem nem háborít fel, pedig hívő vagyok.
Okok:
1. Szerintem teljes népek nem hisznek Istenben. Nem ismerek olyan népet, amely teljes egészében hívő lenne.
2. A világ lakosságának 1/7 része valamilyen értelemben keresztény, 6/7 része nem. Mégis mindent az 1/7 rész ural. Elég rossz uralmat gyakorolnak, a 6/7 rész megtapasztalja ezt és jogosan szembesíthetnék az 1/7 részt a Bibliával. Persze más kérdés, hogy nem az 1/7 rész teljes egészében uralkodik, hanem annak is csak egy szűk rétege, de ezt "onnan" nem látják és megértem őket.
3. Az ember a szenvedései közepette kérdezi Istent. Pl.: Jób könyve. Ha felháborodnék a képen, akkor Jób könyvét sem tudnám olvasni.
4. Nem tudhatom, hogy a képeken szereplők miben hisznek. Valaki a bőrszíne és a szeme állása alapján lenne keresztény vagy nem keresztény???
"na most engem azért bosszant fel, mert az összes képen lévő népek, egyike sem hisz Istenben"
Ezt irtad.No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!