Azóta mióta átlátom a világ dolgait már nem alszok nyugodtan. A lelkem sír... Hogy mért?? Mért van ilyen sok hülye ember a földön.. Most nem a vallást kritizálom hanem úgy egészében minden dolgot...
2013. dec. 31. 18:55
3/11 anonim válasza:
Amióta ismerem Jézus Urunk hangját, egyfolytában csak sírok, ámen.
2013. dec. 31. 19:42
4/11 anonim válasza:
Krónikáink lejegyezték, hogy nagy, szent, hős királyaink - Szent László, lovagkirály is - sírtak, amikor imádkoztak. Mert látták bűneiket. És ha nagyon sírtak. akkor látták Istent.
2013. dec. 31. 20:02
5/11 anonim válasza:
Lehet, hogy viccesnek találjátok, de igaz. Én sajnos a fiatalkorom ilyenek között töltöttem el.
2013. dec. 31. 20:23
6/11 A kérdező kommentje:
Azért elég szánalmas, hogy bár Istenben nem hisztek, mégis a vallás rovatban töltitek a szilvesztert.
Filoszmen: látom hiába az itt eltöltött hónapok suáma, a csökött agyad még mindig nem volt képes feldolgozni a katolicozmus és a keresuténység közti különbséget. De agy nélkül azért lelkesen próbálkozol, igaz tök feleslegesen, mert így csak magadból csinálsz hülyét folyamatosan.
Többieknek: az életeteket is ez a nagyképűség mozgatja, hogy azt hiszitek, amit ti nem ismertek az nem létezik? Szánnivaló marhák vagytok.
2014. jan. 1. 09:51
7/11 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz. Ezen nem kellene meglepődnöd.
2014. jan. 1. 10:37
8/11 anonim válasza:
Ha lehetne észérvekkel hatni a vallásos emberekre, már nem létezne vallás.
2014. jan. 1. 10:58
9/11 anonim válasza:
Érdekes, nem emlékszem tisztán erre a részletére a dolognak. Pedig az események kitörölhetetlenek. De szerintem nem.
2014. jan. 1. 11:05
10/11 anonim válasza:
Kedves Hozé!
Tölti itt a halál a Szilvesztert!
Látom sikeresen letiltattad a válaszomat.
Bölcsészkaron diplomáztam, úgyhogy neked van csökött agyad és te csinálsz hülyét magadból.
Mégegyszer leírom: a vallásos saját akarat és jellemgyengeségét ráfogja valami "sátáni" erőre, mert ezt könnyebb hinni, mint szembenézni saját gyengeségével. A Biblia pont az ilyen birkákat "támogatja", mint te!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!