Megtértél? Miért?
Megtértem...ki a keresztény vallásból! van Isten,állelúja!
és nem viccből írom.
10:40
Álmodjunk együtt egy szebb jövőről, ahol az összes vallás megszűnik és az emberek elkezdenek beszélni egymással, majd azt mondják: "De hül*ék voltunk." :)
második voltam
Idáig nem sok lényegretötő válasz volt, nem is értem minek ilyenek írni, mikor a kérdés nem ez.
Én megtértem, majd 16 évesen, most 29 vagyok. Az élő Istenhez tértem meg, mert elhittem, hogy Ő szeret és értem adta az Ő Fiát, Jézus Krisztust. Nem azért tértem meg, mert félek, nem azért, mert nincs kinek 'nyavalyognom', nem azért, mert beetettek (elég sok idő eltelt már), nem azért, mert nem szeretett az anyám, apám, nem azért, mert beteg vagyok, stb... hanem mert a szívemben meggyőződés lett, hogy van egy Mennyei Atyám, aki mindent nekem adott és minden körülmények között szeret, függetlenül attól, hogy épp mindent jól csinálok-e vagy épp elszúrtam valamit; mert neki nem kell megfelelni, és nála van az igazi szabadság.
Ezért tértem meg.
Szia!
Én is megtértem az ÉLŐ ISTENHEZ! Nem tudom miért. Talán mert éreztem az elhívását. Soha nem fogom megbánni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!