Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikor sírtál utoljára, és miért?

Mikor sírtál utoljára, és miért?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 19:42
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%
1,5 éve, most akarom megdönteni a rekordomat:D És azért mert megbántottak
2011. aug. 4. 19:44
 2/41 anonim ***** válasza:
90%
Fél éve, mikor elhagyott a barátnőm.
2011. aug. 4. 19:46
 3/41 anonim ***** válasza:
88%
3 napja, a súlyom miatt. Tudom sport meg stb... a kajára odafigyelek, de ebben a rossz időben teljesen elment a kedvem a sportolástól, s mivel régen sütött ki a nap, elég depressziós lettem... Elég kemény megpróbáltatásokon mentem keresztül, s az összes rosszakaróm közül mindegyik a súlyomat fordította ellenem.
2011. aug. 4. 19:46
 4/41 anonim ***** válasza:
81%
Nem rég,amikor csunyán megégett a lábam.Annyira fájt,hogy zudult a könny a szememböl,pedig nem tartom magam sirósnak.
2011. aug. 4. 19:47
 5/41 anonim ***** válasza:
82%
Két hónapja. Kiderült, hogy a szakdolgozatommal baj van, és a tanárnő aki szólt, azt kérte ne szóljak senkinek, és nem bírtam a feszültséget.
 6/41 anonim ***** válasza:
88%

elég sírós vagyok

egy hete

mikor megint eszembe jutott hogy elhagyott a barátom

pedig már fél éve történt...

22L

7/41 anonim válasza:
88%
Ma sírtam amikor elbúcsúztam a lányomtól akit több hónapig nem látok majd.Egyébként meg sűrűn szoktam ,mert mindig valaki a lelkembe gyalogol. néha már azt hiszem nem egy normális dolog ez a túlérzékenység.
2011. aug. 4. 19:48
 8/41 anonim válasza:
88%
ennek nem vágom a lényegét, deh egy hónapja amikor ráírtam egy srácra, utána pedig megkérdeztem a bnőmet h szerinte érdeklem-e a gyereket, erre azt mondta h szerinte csak kényszerből válaszolt nekem a srác... :/
2011. aug. 4. 19:48
 9/41 anonim ***** válasza:
88%
Pár napja, amikor takarítás közben rájöttem milyen rohadtul néz ki a ház és hogy újra kéne csempézni az egészet. Persze pénz az nincs, se egy egy napos kirándulásra, se normális beiskoláztatásra, se mondjuk egy cukrászdára...
2011. aug. 4. 19:49
 10/41 anonim ***** válasza:
87%

Tegnap, mert nagyon megbántott a párom a hülye fantáziájával...

22/N

2011. aug. 4. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!