Hány évesen és mi miatt sírtál utoljára?
Figyelt kérdés
Most hány éves vagy??Nemet és kort is!2010. szept. 23. 18:53
1/43 anonim válasza:
Hát nem vagyok éppen kamasz, de ha nem baj válaszolok.
Multhéten szerdán sírtam utoljára, és éppen a kamasz fiam miatt.Nagyon rosszul esett amit tett.
40/N
2/43 anonim válasza:
Pff... Hát talán pár napja... Fene tudja már miért. Elég sírós vagyok.
3/43 anonim válasza:
Tegnap, általános stressz, "őszi depi" miatt. 16/L
4/43 anonim válasza:
Ma az ideg miatt...(Jelenleg 200ezwer ft költötünk a kocsira és még mindig nem jó...)25/L
5/43 anonim válasza:
Ja, bocsi, 18 éves lány vagyok.
7/43 anonim válasza:
Szeptember közepén valamikor.Temetésen voltam.Nagybátyám öccse halt meg és nagyon megrázott a hír.
Igazából még mindig nem tudom felfogni a történteket.
15L
8/43 anonim válasza:
Tegnap. Meghalt a kiscicám :(
9/43 anonim válasza:
Tegnap hirtelen összejött minden és kicsit kiborultam 25 N
10/43 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, nem emlékszem... Eléggé el szoktam fojtani a sírógörcsöket, pedig tegnapelőtt is rám jött volna. Nem szeretek akkor sírni, mikor más is itthon van, de szinte csak olyankor jön rám...
Amúgy a suli, jegyek, elvárások miatt, a baráti kapcsolataim miatt tört rám az egész... olyan nehéz a szintet tartani, annyi feladatot kaptunk, annyi dolgozat, annyi követelés. Nem is marad idő pihenni, szórakozni, gitározni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!