Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikor sírtál utoljára, és miért?

Mikor sírtál utoljára, és miért?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 19:42
1 2 3 4 5
 31/41 ava87 ***** válasza:
88%
Azt már nem tudom, hogy mikor (kb. pár hónapja), egy filmet néztem, és azon.
2011. aug. 4. 20:32
 32/41 anonim ***** válasza:
88%

Kedves Kérdező.

Gratulálok,remélem azok örömkönnyek voltak! :)

2011. aug. 4. 20:33
 33/41 anonim ***** válasza:
90%

Múlt héten, egyszerűen kijött rajtam a stressz, fáradtság, magány. Anyukám kórházban volt, a család többi tagja egy fűszálat nem tett keresztbe hetek óta, én rohangáltam mindenért, főztem, mostam, takarítottam, dolgoztam, minden áldott nap levezettem egy 30 km-es távot, hogy Édesanyám látogassam, orvossal beszéljek... Fájt, hogy senki meg nem kérdezte a nap végén, hogy "Na, te marha, hogy vagy?", az ezer más gond mellett mindenki még pluszba rajtam töltötte ki a sajátját, nekem mondogatta a problémáit, senkit nem érdekelt, hogy felvettek-e a főiskolára pl, én meg úgy éreztem belefulladok, hát elsírtam magam. Tartott két percig, elmorzsoltam a könnyeim, és tettem a dolgom tovább. Nem abban az időszakban voltam/vagyok, hogy önsajnálkozzak, nem én vagyok most az első, és legfontosabb.

22L

2011. aug. 4. 20:34
 34/41 A kérdező kommentje:
bizony bizony örömkönnyek :)
2011. aug. 4. 20:36
 35/41 anonim ***** válasza:
88%
Kb két napja, amikor már sokadjára megnéztem az egyik kedvenc sorozatom egyik évadzáró részét, ahol a kedvenc szereplőm majdnem elhalálozik, illetve több meg is hal, akiket szintén szerettem... na a tőle való búcsújelenetnél, illetve a többiek temetésénél :)
2011. aug. 4. 20:38
 36/41 anonim ***** válasza:
85%

Pár napja (azt hiszem 2 ) és azért, mert

silány az életem, nem szeretem magam, (ahogy kinézek)és ami vagyok.

2011. aug. 4. 20:38
 37/41 anonim ***** válasza:
90%

Erdekes eszrevetel: a legtobb valaszolo szomorusagbol, serelembol sirt! Ritka az olyan, akinek oromkonnyei voltak.

Kar hogy ilyen ez a vilag; szebb is lehetne!

2011. aug. 4. 21:29
 38/41 anonim ***** válasza:
81%
Na igen jóval többször sír életében egy ember bánat miatt mint örömében. De sokan írták a filmet is. sztem ha zenén/filmem sír vki az meghatódásnak számít az egyfajta jó dolog. Nekem amúgy érzékenyebb napjaimon ok nélkül is könnyes lesz a szemem, egyszerűen nem vagyok szomorú, csak sírhatnékom lesz. Evvel több nőtársam is hasonlóan áll:P
2011. aug. 5. 08:10
 39/41 A kérdező kommentje:

köszi a sok választ

tényleg az ember legtöbbször bánatában sír..

sajnos !!

2011. aug. 5. 08:48
 40/41 anonim ***** válasza:

Tegnap. Azért, mert egyedül érzem magam, unalmas az életem. Plusz az apám egy alkoholista s*ggfej. Ja..és szeretnék már szerelmes lenni.

17L

2011. aug. 5. 22:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!