Mikor sírtál utoljára, és miért?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 19:42
21/41 anonim válasza:
pl. ma is, egy fél délelőtt.
Gyászolok.
22/41 anonim válasza:
Ma, mert tegnap nagyon megbántott a párom, faképnél hagytam, de azóta sem keresett.:(
23/41 anonim válasza:
tegnap előtt, sokszor vagyok mélyponton, amúgy azért mert sz-rnak találom az életem, de mondjuk most nem
filmeken szoktam legtöbbet
24/41 anonim válasza:
Altalaban nem szoktam, de mult heten 1-szer sirtam, mert valaki megbantott (egy idegen).
25/41 anonim válasza:
hétfőn nagyon emocionális hangulatban voltam és mikor meghallottam ezt a számot:
26/41 anonim válasza:
december 23.án éjjel kicsordult pár könnycsepp olyan brutálisan bedagadt meg megfájdult a fogam, vele a fél fejem. Aztán 24 foghúzás. Előtte nem tubom, valamikor gyerekként, azóta se. F/29
27/41 anonim válasza:
jah utána meg öcsém megbántott és azért. -.-'
19.49 milyen fantáziája van a párodnak?
28/41 anonim válasza:
Tegnap avval bántott meg a párom, hogy megcsalom meg hasonlók. De visszavágtam Neki, tudja, hogy igazam van, de Neki kényelmesebb ha nem vesz tudomást róla. Mind1. Bocsánatot kért azt béke van.
22/N
29/41 anonim válasza:
kb 1,5hónapja a párom miatt,volt 1-2 félreérthető helyzet,de azóta nyugi van
24/L
30/41 A kérdező kommentje:
Húú
jó sokan válaszoltatok! Köszi!
én például tegnap azért sírtam mert megtudtam hogy kisbabát várunk :)
2011. aug. 4. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!