Keresztények! Ti tényleg csak az esküvő után fekszetek le egymással?
Én nem hiszek a heteróvá válásban, ne haragudj.
Egyébként eddig is mindig próbáltam Isten mellett lépkedni, amennyira csak tudtam, nem mindig sikerült, néha lemaradtam vagy elszaladtam. De így sikerült...
Úgyis úgy lesz ahogy Ő akarja, nem ahogy Én. Szóval ezen kár rágódni, én csak annyit akartam mondani, hogy teljesen jó választásnak érzem azt a fiút akit szeretek. Szóval nekem így megfelel. Ezen nem kell változtatnia, én nem kérem meg rá. Vannak más területek az életemben ahol viszont kellene, ott nem haladunk sehova.
Ha akar a beleegyezésem nélkül is tud változtatni. Viszont egyszerűen boldogsággal tölt el a Barátommal lenni. Szóval még mindig nem látok objektív okot a változtatásra. Azon kívül hogy neked nem tetszik hogy Vele vagyok, de ez nem hat meg különösebben. Isten nem emelt eddig kifogást ez ellen, ha Ő nem fog akkor pedig úgy veszem rendben. Az emberek véleménye nekem nem sokat szokott számítani. Már megszoktam hogy kizárnak maguk közül.
Kedves Kérdező!
Isten azt akarja hogy az esküvő után adjuk át egymásnak a testünket teljesen. Ha fontos valakinek Isten akarata, akkor ezt komolyan veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!