Keresztények! Ti tényleg csak az esküvő után fekszetek le egymással?
Figyelt kérdés
+ Akivel először összejöttök, azzal jártok életetek végéig? Vagy jártatok már úgy, hogy szakítani kellett?2013. dec. 31. 13:39
101/154 anonim válasza:
Ez a te magánügyed. Tartsd is meg magadnak.
102/154 A kérdező kommentje:
Tehát nem lehet senkim. :(
"rossz az embernek egyedül..."
Akkor mégse rossz. :(
2014. jan. 11. 15:22
103/154 anonim válasza:
Mit szenvelegsz már itt? Viselkedj úgy, mint egy férfi.
104/154 A kérdező kommentje:
De hát Isten azt mondta "rossz az embernek egyedül"
Nekm viszont azt parancsolja maradjak egyedül. Ergó azt akarja Isten ami nekem "rossz". :(
Isten rosszat akar nekem, és még kitudja hány embernek ezen a földön. Közben játssza a jófiút... hogy ő segít, meg jót akar.... hát persze.
2014. jan. 11. 16:16
105/154 anonim válasza:
Mondtam, hogy provokáció. Felejtsd el Istent ha olyan rossz, és légy a magad ura, élj boldogan a pároddal, de ne házasodj és ne akarj gyereket. Pont. Mit nem értesz?
106/154 anonim válasza:
Nagy ripacs vagy te, kérdező.
107/154 A kérdező kommentje:
Miért? :)
2014. jan. 11. 22:36
108/154 anonim válasza:
Beteg vagy. De megtanulhatsz együtt élni a betegségeddel. Küzdhetsz is ellene. (Sok alkoholista is végül sikerrel küzd. De ettől még az alkoholizmus nem valami elfogadandó dolog, amit tisztelni kellene! Vagy mindenáron megmagyarázni, hogy a Biblia támogatja az alkoholizmust.)
109/154 anonim válasza:
nem az őskorban élünk!!!! várna a rosseb esküvőig vele. a pap úgyse kérdi meg sose, hogy mit csináltál az esküvőig, meg nem is tartozik rá.
110/154 A kérdező kommentje:
Az orvostudomány szerint a homoszexualitás nem betegség.
2014. jan. 14. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!