Létezik "Isten"?!
Figyelt kérdés
Nem hiszek személy szerint ebbe. Csak fortunába. :D Csak tegnap voltam édesanyánál és mikor kijelentettem hogy nem hiszek benne ő és édesapa elég rendesen lecseszett és ez elgondolkoztatott o.O Ti hogy álltok ehhez a témához? :D2013. dec. 29. 21:27
1/19 anonim válasza:
Nem tom. A szüleid gátolják a szabad akaratodat :D
De viccet félre téve...miért írsz ki egy viccet? :D
2/19 anonim válasza:
Bocsi,de fortuna miért logikusabb, Istennél?
3/19 anonim válasza:
Nincs rá ok, bizonyték, ami alapján feltételezzem, hogy létezik. Persze nem tudom bizonyítani, hogy létezik, de miért tételezném fel hogy létezik?
4/19 anonim válasza:
*nem tudom bizonyítani hogy nem létezik
előző voltam
5/19 anonim válasza:
Azt nem tudom. De jobb hinni benne, mint nem hinni.
Ha hiszel benne és nem létezik, akkor annak nincs semmi következménye, legalább elütötted valamivel az időt, meg az emberi kultúra nagy része amúgy is csak illúzió.
Viszont ha nem hiszel benne, és mégis létezik, akkor meg szopóágra kerülsz előbb-utóbb emiatt.
Haszonelvű szempontból, jobb hinni.
6/19 anonim válasza:
Nem tudom bebizonyítani, hogy létezik, ahogy az ellenkezőjét sem. Egyébként én a Mikulásban hiszek, no meg Micimackóban. No meg egy kicsit Boborjánban is. :)
8/19 anonim válasza:
5-ös haszonelvű hit :D Honnan tudod hogy az igazi Istenben hiszel és őt követed? És nem hiszem amúgysem hogy sokra értékelné a haszonelvű hitet.
9/19 anonim válasza:
# 8
Beszéltem vele, azt mondta értékeli.
10/19 anonim válasza:
hm há ha hm á - milyen eredeti kérdés!
Nem létezik.
BÚÉK:
egy hívő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!